Șeful ANAF: „În următoarele zile vor începe controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune” (VIDEO)

seful anaf

„Cred că plata taxelor și impozitelor este și un act de responsabilitate socială pentru fiecare dintre noi”

Lucian Ovidiu Heiuș, președintele ANAF, a anunțat că în următoarele zile vor începe controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune fiscală.
„Îmi asum misiunea de a demonstra că ANAF-ul este un partener al contribuabililor onești, că această instituție merită încrederea și respectul cetîțenilor, dar și că vom lupta cu determinare împotriva evaziunii fiscale.
În acest sens, vreau să vă anunț că în următoarele zile vor începe controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune.
Combaterea evaziunii este unul dintre principalele obiective ale ANAF, precum și parte din misiunea mea personală la conducerea acestei instituții. Acțiuni ferme și decisive sunt necesare pentru eradicarea acestui flagel al economiei pentru a asigura resursele necesare îmbunătățirii nivelului de trai al populației”,
a anunțat Lucian Ovidiu Heiuș.

Președintele ANAF mai precizează că un grad de colectare cât mai mare „se traduce într-un buget național sănătos”.

„Cred că plata taxelor și impozitelor este și un act de responsabilitate socială pentru fiecare dintre noi, de la marile corporații, la mici antreprenori, până la persoanele fizice. Trebuie să fim cu toții conștienți și responsabili și să înțelegem cãăun grad de colectare cât mai mare se traduce într-un buget național sănătos, care poate acoperi cu ușurință nevoile de funcționare ale statului, mai ales în sectoare sensibile, ca educația, sănătatea sau infrastructura.”

În același timp, vă promit că nu voi tolera niciun fel de abuz din partea organelor de control!

Nu voi accepta ca imaginea acestei instituții să fie murdărită de o mână de oameni care și-au pierdut reperele morale!”, a mai precizat HEIUȘ.

Acesta a mai precizat că ANAF a pus la dispoziția contribuabililor un număr de telefon – 0723 568 179 – conectat la cabinetul președintelui, unde aceștia pot suna și reclama orice comportament abuziv al inspectorilor ANAF.

Citiți articolul original pe Gandul.ro

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola