Visual Fan intră pe piața autovehiculelor electrice; Iată ce aduce Skywell ET5, primul model distribuit oficial de către companie

În urmă cu câteva zile aflam prin intermediul site-ului nostru soră, Mobilissimo.ro, că Visual Fan, compania care deține brandul Allview și-a anunțat intrarea pe piața automobilelor electrice. Ei bine, iată că ieri, pe 16 decembrie 2021, a debutat și primul vehicul. Se numește Skywell ET5 și va fi comercializat prin intermediul primului dealer Visual EV. Cât costă și ce aduce acest prim automobil aflați din rândurile de mai jos.

Visual EV S.R.L. este noua companie prin care va demara noua linie de business Visual Fan, având ca obiect distribuția de mașini electrice. Prin abordarea noului proiect, Allview preconizează o creștere a cifrei de afaceri la nivelul grupului, cu 10%, pânăla finalul anului 2022. Strategia pe termen lung vizează dezvoltarea portofoliului și adiția de noi modele, urmând să acopere necesitățile pieței de masă.

Modelul Skywell ET5 este comercializat prin intermediul primului dealer al companiei, Brady Auto Center din București. Noul autovehicul Skywell ET5 este un SUV cu o autonomie de 400 km mixt (WLTP). Aduce un spațiu generos și bine compartimentat și un sistem automat de asistență la conducere. Chiar și în variantă de bază include numeroase opțiuni și elemente inovatoare ce aduc un plus de siguranță, dar și de confort.

Skywell ET5 este disponibil în două variante: Premim și Luxury. Totodată, clienții au la dispoziție opțiuni de personalizare a culorii caroseriei (Midnight Blue, Metallic Grey, Pearl White) și a designului interior (Fusion Design – Black Leather Seat, Grey interior sau Royal Design – Brown Leather Seat, Brown interior).

Prețul de comercializare pornește de la 39.980 euro (prețul include TVA și este disponibil prin programul rabla) sau în leasing de la 499 euro/lună. Termenul de livrare este de minim 75 zile în funcție de opțiunile de personalizare alese. Modelul dorit poate fi rezervat începând de azi accesând acest link!

Citiți articolul original pe

Negarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola