Veste grozavă pentru fanii Disney+ din România. Platforma a anunțat reduceri mari la prețul abonamentului înainte de lansare

veste grozava pentru fanii disney din romania

Una dintre cele mai așteptate platforme de streaming din România, deținută de Walt Disney, urmează să își facă debutul și în țara noastră. Reprezentanții companiei au anunțat o veste importantă pentru clienții noi abonați, care vor beneficia de o reducere semnificativă la abonamentul anual înainte de lansarea oficială a platformei.

Platforma Disney+ anunță reduceri la prețul abonamentului anual

Familiile cu copiii și fanii genului se vor putea bucura în curând de producțiile Disney din confortul propriei case, după ce Disney+ a anunțat că va fi disponibil și pentru pasionații din România. Pentru ca debutul să fie unul remarcabil, reprezentanții platformei s-au gândit să își surprindă primii clienți cu o reducere substanțială.
Astfel, Disney+ a lansat precomenzile pentru abonamentele anuale, la un preț redus. Noii abonați vor putea economisii patru luni de abonament, achiziționând 12 luni, la preț de opt. Oferta de lansare urmează să fie disponibilă înainte de lansarea oficială a platformei de streaming. Prețul unui abonament anual pentru Disney+ ar urma să fie de 239,90 lei, în loc de 299,90 de lei, reprezentând un tarif de aproximativ 20 de lei pe lună.

disney plus in romania

Cum se poate activa oferta redusă de preț

Oferta cu preț redus este disponibilă până pe data de 13 iunie, la miezul nopții, chiar înainte de lansarea oficială a Disney+ și poate fi activată până la data de 26 iunie 2022. Serviciul de difuzare a producțiilor companiei se va lansa în România pe 14 iunie. Prețul standard al unui abonament lunar urmează să fie de 29,99 lei, în timp ce abonamentul lunar poate fi accesibil pentru prețul de 299,90 de lei.

Cei care își doresc să beneficieze de oferta de lansare pusă la dispoziție de Disney+ trebuie să acceseze site-ul oficial disneyplus.com și să se înregistreze cu adresa de email, consultând totodată termenii și condițiile. Începând cu ziua de 14 iunie 2022, momentul lansării oficial al platformei în România, cei înregistrați vor primi un email cu un link unic de conectare pentru ofertă. Aceasta va fi disponibilă doar în cazul celor care au ales reducerea de abonament până pe 13 iunie, la miezul nopții.

Ce filme urmează să fie disponibile pe Disney+

Platforma video va găzdui mai multe titluri produse de Disney, Pixar, Marvel sau Star Wars. Printre acestea se regăsesc și filme precum „Povestea lui Boba Fett” şi „The Mandalorian”, precum şi seria apreciată de pasionați „Obi-Wan Kenobi”. Totodată, producțiile din seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, se va regăsi, de asemenea, printre titlurile disponibile pe platformă.

Clienții abonați vor putea să urmărească și filmul „Luca”, produs de studiourile Disney și Pixar, care se bucură de o nominalizare la Oscar, alături de „Encanto”, o altă producție apreciată de public, lansată de Walt Disney Animation Studios.

Printre producțiile de divertisment general se regăsesc și serialul de comedie “Crime în imobil”, mini-seria “Pam and Tommy”, “The Kardashians”, “Regine”, precum şi serialele “Familia Simpson”, „Anatomia lui Grey”, “9-1-1” şi “Black-ish”.

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola