Utilitatea unui DOOM3 – Dicţionar ortografic, ortopedic şi morfologic al limbii române

56

Ajuns la a treia ediţie, Dicţionarul ortografic, ortopedic di morfologic al limbii române sau, pe scurt, DOOM3 este substanţial îmbogăţit. Pe lângă faptul că are în jur de 3.600 de cuvinte nou introduse faţă de ediţiile anterioare, ţine cont de dinamica limbii şi include peste 3.000 de recomandări noi.

Cine are nevoie de un DOOM?

DOOM 3 dicţionar este cartea de care ai nevoie dacă eşti interesat să vorbeşti şi să scrii cât mai corect în limba romană. Dacă vei consulta şi îţi vei însuşi regulile din acest dicţionar, cu siguranţă îţi vei îmbunătăţi considerabil nivelul de utilizare a limbii. DOOM3 este cartea care nu ar trebui să lipsească unui cadru didactic, scriitorilor, ziariştilor, redactorilor şi tuturor celor care doresc să înveţe şi să utilizeze limba romana cât mai corect.

La ce este util DOOM3?

Un dicţionar este un instrument indispensabil pentru orice persoană care vrea să înveţe o limbă nouă. Dicţionarele ortografice, ortopedice şi morfologice sunt cele mai importante tipuri de dicţionare, foarte utile pentru a învăţa regulile de pronunţie ale unei limbi.

Dicţionarul ortografic este util pentru a afla cum se scriu anumite cuvinte sau pentru a verifica dacă o propoziţie este corectă din punct de vedere gramatical. Dicţionarul ortopedic este util pentru a afla cum se pronunţă anumite cuvinte sau pentru a învăţa regulile de pronunţie a unei limbi. Dicţionarul morfologic este util pentru a afla forma corectă a cuvintelor sau pentru a învăţa diferitele sensuri ale unui cuvânt.

Cât costă DOOM3?

Dicționarele sunt instrumente utile care se pot folosi în multe scopuri diferite, inclusiv verificarea ortografiei, gramaticii și a pronunţiei şi necesită îmbunătăţire periodică pentru a face faţă dinamicii limbii şi necesitaţilor sociale. Un dicționar de bună calitate va costa în jur de 100 lei. Totuşi, dacă doreşti un dicționar cuprinzător, care să includă atât ortografia, ortopedia cât şi morfologia, ar trebui să fii pregătit să plăteşti cel puţin dublu. De aceea, pentru DOOM 3 preţul de 91.65 lei este unul foarte rezonabil şi o investiţie avantajoasă dacă vrei să îţi îmbunătăţeşti abilităţile de scriere şi de comunicare.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola