Universul fanteziei se dezvăluie spectatorilor, alături de ”Mica Sirenă”, la Teatrul “Gulliver”

Fantezie, mister, și magie, își așteaptă spectatorii, în această duminică, de la ora 10.30, la “Gulliver”, în spectacolul „Mica Sirenă”, una dintre cele mai apreciate montări ale teatrului.

Într-o lume fermecată, încărcată de muzică, elemente inedite și mister, povestea lui Andersen capătă noi acorduri magice. Concentrându-se într-o adevărată demonstrație de creativitate, spectacolul surprinde frumuseţea poveştii, fiind completată de o multitudine de efecte speciale și surprize „animate”, plus o ilustraţie muzicală de excepţie.  Întregite de entuziasmul, talentul şi pasiunea echipei de actori ”Gulliver”, spectacolul devine unic și impresionat, fapt confirmat de fiecare nouă reprezentație.

În distribuţie în regăsim pe actorii Ramona Păuc, Adina Ariton, Gina Geru, Elena Marin, Aurelian Iorga şi Eduard Șișu. Figuraţie: Cătălin Marin, Mihai Caragaţă, Rică Lungu. Voci cântece: Cristina Bleandură, Ionuţ Negrişanu. Regia şi scenariul sunt semnate de Daniel Stanciu, scenografia şi sculptura păpuşilor sunt realizate de Vlad Tănase, iar ilustraţia muzicală este compusă de Jou-Jou Drăgan. Grafica digitală care completează decorul spectacolului este concepută de Alin Sterian.

Spectacolul a obţinut PREMIUL DE POPULARITATE în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie „Gulliver”, ediţia a XXIII-a, din  anul 2015.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Accesul la spectacol se face în baza normelor legale în vigoare, conform  Hotărârii nr. 76 din 30.09.2021, adoptate de către Comitetul Național pentru Situaţii de Urgență, ce prevede desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare  sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară  confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Aceste reglementări nu se aplică copiilor cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru copiii cu vârsta de peste 5 ani. Toți operatorii care desfășoară activități de lucru cu publicul au obligația de a verifica la intrarea în locație, prin personalul propriu, documentele justificative care să îndeplinească condițiile de mai sus.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola