Un spectacol special pentru tineri la Teatrul „Gulliver”

Teatrul ”Gulliver” prezintă joi, 18 noiembrie, de la ora 19:00, ”Pasărea Măiastră”, un spectacol special pentru tineri, care să îi reprezinte și în care să se regăsească. Un spectacol actual, în ton cu tendințele moderne, ce combină în mod inedit elemente de dans contemporan, cu teatru de animație, cu efecte speciale și inserții comice desăvârșite.

Impresionând prin originalitatea machiajului, extravaganța costumelor, fantezia coregrafiei, spectacolul ”Pasărea Măiastră” dezvăluie tinerilor spectatori un univers complex și complet, pus în evidență prin secvențele de dans și comic debordant, într-o atmosferă care fascinează și surprinde, cu fiecare nouă scenă. Pornind de la filonul mitologic românesc, montarea de la Teatrul ”Gulliver” retranscrie povestea fermecatei creaturi mistice într-un registru nou, modern, într-un nou ritm, depășind, astfel limitele de vârstă, spațiu și timp.

Astfel, ”Pasărea Măiastră” se distinge drept una dintre cele mai impresionante piese din repertoriul Teatrului ”Gulliver” și se bucură în prezent de participarea extraordinară a lui Adrian Nour, care completează admirabil noua distribuție a spectacolului.

Abordarea regizorală a lui Ștefan Lupu, completată de scenografia Andei Pop, creează o experiență artistică unică, încărcată de emoție și intensitatea scenică, evidențiată, în plus, de muzica originală a lui Mihai Dobre și impresionantele efecte speciale de lumini și proiecție realizate de Hybrid Lab.

Totodată, strălucirea poveștii și vivacitatea scenică sunt formidabil ilustrate prin pasiunea și entuziasmul echipei artistice a Teatrului ”Gulliver” compusă din: Adi Nour, Adina Ariton, Elena Anghel, Ciprian Brașoveanu, Andrei Ciugulea, Gina Geru, Elena Marin, Nicoleta Miru, Ramona Păuc, Eduard Șișu, Valeria Taban, Cosmin Cosma.

”Pasărea Măiastră” este o reprezentație unică, ce stă sub semnul epatant al inovației și distincției sub toate formele, un zbor artistic distinct, sublim și impunător.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 15 lei.

*Accesul la spectacol se face în baza normelor legale în vigoare, conform Anexei 3/22.10.2021 la HOTĂRÂREA Guvernului nr. 1090/2021, ce prevede desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului și dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Aceste reglementări nu se aplică copiilor cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.
Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru copiii cu vârsta de peste 5 ani.
Toți operatorii care desfășoară activități de lucru cu publicul au obligația de a verifica la intrarea în locație, prin personalul propriu, documentele justificative care să îndeplinească condițiile de mai sus.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola