Ultimele 5 episoade din serialul “La Casa de Papel” au sosit pe Netflix; Vom avea şi o serie “Berlin” din 2023!

Nu se putea moment mai bun pentru nişte binging ca la carte decât prima ninsoare din acest an în Bucureşti, plus o vreme în general mohorâtă. Tocmai a sosit pe Netflix partea a doua din ultimul sezon “La Casa de Papel”. Senzaţionalul serial spaniol a ajuns la final, cu ultimele 5 episoade ale sezonului 5 punând capăt aventurilor Profesorului şi ale “elevilor” săi.

După 5 sezoane în care o echipă de rebeli geniali a dat spargere la Monetăria Spaniei şi acum la Banca Spaniei e momentul să aflăm dacă vor ieşi de acolo cu bine sau nu. Am pierdut câteva personaje îndrăgite pe drum, unul chiar în prima parte din sezonul 5, difuzată pe 3 septembrie 2021. Pe 3 decembrie 2021 au sosit ultimele 5 episoade, de sub bagheta regizorului Jesus Colmenar. Nu vom mai avea o continuare, dar vom avea un spinoff cunoscut drept “Berlin”, din 2023.

De altfel Berlin a tot apărut în flashback-uri pe parcursul acestui sezon, deşi a murit la final de sezon 2. La începutul ultimelor 5 episoade găsim echipa în plin haos, după ce au pierdut un membru de bază, dar au şi făcut foarte multe victime printre soldaţii trimişi în Banca Spaniei pentru a îi răpune. Profesorul deţine controlul situaţiei şi o are şi pe inspectoarea Alicia Sierra de partea sa, cel puţin la prima vedere. Aceasta tocmai a născut şi e vulnerabilă… aparent.

Lisabona îi ţine locul profesorului ca lider al echipei la interior, în vreme ce în seif se tot topeşte aur şi se coace o metodă pentru a îl transporta prin ţevi. Sunt şi drame mai telenovelistice precum un triunghi amoros, poliţe de plătit şi un soldat infiltrat misterios prin conducte, dar nu vreau să dezvălui prea mult. Ce pot să vă spun e că prima parte a sezonului a fost vizionată de 69 de milioane de privitori în doar o lună.

Iar acum ne luăm rămas bun de la fenomenul TV care a resurectat piesa “Bella Ciao” şi a adus în mainstream salopetele roşii şi măştile cu Salvador Dali. Fie că vă place serialul sau nu, un lucru e sigur: va rămâne în istoria producţiilor Netflix drept serialul în altă limbă decât engleză cu cel mai mare succes.

Citiți articolul original pe gadgetzone.ro

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola