Cauta
Adauga
Sign In

Turul Magazinelor #1027

Turul Magazinelor #1027

A început şi a doua săptămână din luna decembrie şi azi a venit Moş Nicolae, la cei mici şi cei mari. S-au livrat şi consumat tone bune de dulciuri la ora asta şi sub imperiul glicemiei crescute şi al bunei dispoziţii ne putem gândi şi la… alte cadouri. Spre exemplu am încropit azi un Tur al Magazinelor cu telefoane de gaming, cu o brăţară feminină pentru fitness, dar şi un SSD Samsung de top pentru a îţi compune un PC nou. În acelaşi episod #1027 avem şi un aspirator robot Rowenta la preţ bun şi un iPhone 7 de 128 GB la doar 799 lei. Toate completate de un bonus pentru… bărboşi.

Iată ofertele zilei:

1. Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 50 RR7375WH, Mop

Următoarele săptămâni vor aduce ore bune de smotru, de curăţenie de iarnă aprigă şi dacă vreţi să vă salvaţi şalele, atunci o idee bună e să folosiţi un aspirator robot. Noi am găsit unul la sub 1000 de lei, un model Rowenta X-Plorer Serie 50. Se controlează prin aplicaţie, are 3 funcţii de curăţare şi capacitate de 0.4 litri. Autonomia ajunge la 120 de minute şi are şi funcţie specială Animal Care. Aduce o perie Animal Turbo pentru părul de animale de companie şi un motor BLDC pentru aspirare eficienta. Sistemul Aqua Power ajută la curăţarea suprafeţelor. Sistemul său de navigare pe bază de giroscop şi senzori infraroşu asigura precizie maximă.

2. SSD Samsung 870 EVO 500GB SATA-III 2.5″

Unul dintre cele mai apreciate SSD-uri pentru alcătuirea unui PC nou are acum un preţ şi mai bun. Costă 359 lei la evoMAG, iar cel mai mic preţ de pe piaţa este 344 lei, DAR şi e un mare dar aici, evoMAG îţi oferă şi un cadou în valoare de 99 de lei: un antivirus Bitdefender Plus, pe un an şi pentru un utilizator. SSD-ul are o fiabilitate excelentă şi vine cu funcţie TurboWrite, care accelerează în mod inteligent viteza de scriere şi menţine performanțe ridicate pe termen lung şi cu buffer variabil mai mare. Atinge viteze secvenţiale de citire de pana la 560 MB/s şi de scriere de 530 MB/s.

3. Nubia Red Magic 6s Pro

V-am promis telefoane de gaming în acest Tur al Magazinelor şi acesta este primul. Acest Nubia Red Magic 6s Pro vine cu 12 GB RAM şi 128 GB stocare, dar el se remarcă mai degrabă prin ecranul de 6.8 inch, cu refresh rate de 165 Hz sau ventilatorul de 20.000 RPM de la bord. Are şi difuzoare stereo puternice, Baterie de 5050 mAh care se încarcă la 65W şi o consolă cu setări şi opţiuni generoase pentru experienţa de gaming. Aduce şi extra butoane de gaming laterale şi în spate. Procesorul Snapdragon 888+ este unul dintre cele mai puternice de pe piaţă.

Costă 3435 lei la Quickmobile, iar cu codul „QUICK202tăiaţi 3% din preţ.

4. ASUS ROG Phone 5S Pro

Al doilea telefon de gaming din Tur este acest ASUS ROG Phone 5S Pro şi am selectat aici versiunea cu dotări maxime: procesor Snapdragon 888+, 18 GB RAM, baterie de 6000 mAh, stocare de 512 GB. Are şi un ecran secundar în spate şi display de 6.78 inch cu refresh rate de 144 Hz. Are şi difuzoare stereo puternice, încărcare la 65W, ataşamente sub forma accesoriilor clasice ROG Phone, de la controller la ventilator, plus o consolă cu customizari de opţiuni de gaming foarte amplă. Acest telefon e aşa future proof că în următorii 4-5 ani va fi străin de lag.

Preţul e pe măsură: 6498 lei la PC Garage.

5. Smartband fitness Fitbit Luxe Platină/Orhidee

Cea mai atractivă brăţara de fitness pentru publicul feminin combinată cu ceas inteligent este acest Fitbit Luxe. Costă 649 lei la Flanco, iar 10% extra reducere în coş, ducând preţul sub 600 de lei. Oferă autonomie de până la 5 zile, rezistentă la apă şi are nuanţele Platină/Orhidee care cuceresc orice doamnă sau domnişoară. Oferă un sistem de management de stres, program de atenţie susţinută şi urmăreşte etapele ciclului menstrual. Monitorizează somnul, pulsul, alertează cu privire la apeluri, mesaje sau notificări de pe telefon. Măsoară şi saturaţia de oxigen din sânge.

6. iPhone 7 RED 128 GB

iPhone 7 rămâne un telefon clasic şi unul care încă se ţine decent în ziua de azi şi mă gândesc mai ales la uşurinţă de utilizare cu o mână, la construcţia solidă, la ecranul luminos şi difuzoarele stereo puternice. Filmarea să 4K încă face faţă cerinţelor vremii. Flip.ro îl are la 799 lei şi asta în versiunea roşie cu 128 GB, cea mai atractivă. E în stare bună, deblocat şi vine cu garanţie pe 12 luni.

Bonus: Pachet Jameson 0.2l X ZEW for Men: pachet pentru bărboşi cu uleiuri şi perie pentru barbă, pe lângă whiskey la 299 lei la eMAG.

Citiți articolul original pe mobilissimo

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola