Tratament naturist depresie și anxietate: 4 tips ca să fii mai fericit

depr2

Atunci când te simți trist fără un motiv aparent sau când ți-e mereu teamă de evenimentele care nu s-au întâmplat încă, este posibil să suferi de depresie sau anxietate.

Dacă te întrebi cum să scăpi rapid de depresie și anxietate, ei bine, trebuie să știi că nu există o baghetă magică ce te scapă instantaneu de probleme. Există însă remedii naturale care te pot ajuta: tratament naturist depresie sau tratament naturist anxietate.

Dacă vei face un research rapid în mediul online o să găsești multe informații, unele mai utile și altele mai puțin utile sau corecte despre anxietate tratament naturist sau depresie tratament naturist. În acest articol vei afla 4 tips despre cum poți sta departe de depresie și anxietate prin tratamente naturiste la îndemână care-ți readuc zâmbetul pe față.

Ia suplimente nutritive cu vitamine B

Unul dintre cei mai importanți nutrienți pentru tratamentul depresiei și anxietății este vitamina B. Deficitul de vitamina B a fost asociat cu un risc crescut de apariție a depresiei. Mai mult, studiile au arătat că un nivel scăzut de vitamine B poate fi cauza simptomelor depresive și anxioase, mai ales atunci când există o deficiență de acid folic și de vitamina B12 în organism. Cele mai bune surse de vitamine B sunt cerealele integrale, fasolea, nucile, semințele, carnea de pasăre și peștele. Suplimentele de vitamina B pot fi utile dacă ai fost diagnosticat cu un deficit de vitamina B. Majoritatea oamenilor pot beneficia de pe urma administrării unui supliment de complex B, deoarece toate vitaminele B lucrează împreună ca o echipă. Dacă te lupți cu depresia sau anxietatea, întreabă-ți medical despre testarea deficiențelor de vitamine B și despre cum poți obține o cantitate suficientă din acești nutrienți importanți.

Introdu în alimentație acizi grași Omega 3

Acizii grași Omega 3 sunt grăsimi sănătoase care au fost legate de un risc mai mic de depresie și anxietate. De fapt, cercetătorii au descoperit că persoanele care mănâncă mai multe Omega-3 au un risc mai mic de depresie și anxietate. Iar cei care consumă mai mult pește, care este o sursă excelentă de Omega-3, au un risc mai mic de depresie și anxietate. Cele mai bune surse de Omega-3 sunt peștele capturat din mediul sălbatic, cum ar fi somonul, macroul și heringul, precum și semințele de in, nucile și semințele de chia. Dacă nu îți place peștele, poți obține Omega-3 și din consumul de animale hrănite cu iarbă și ouă organice, care sunt, de asemenea, surse bune de vitamine B sau poți apela la suplimente nutritive de Omega 3.

Fă terapie prin muzică și natură

Starea ta de spirit poate fi influențată foarte mult de sentimentele pe care le trăiești atunci când asculți muzică. Cercetările arată că muzica îți poate afecta starea de spirit și emoțiile, inclusiv sentimentele de tristețe și depresie. Acest lucru poate fi util în tratarea depresiei prin ascultarea de muzică. Studiile arată că natura este unul dintre cei mai buni vindecători. Petrecerea timpului în natură poate fi foarte benefică pentru sănătatea ta mentală și poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății. Poți încerca aceste terapii pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și a reduce depresia.

Apelează la remedii florale

O terapie foarte eficientă și foarte la îndemână pentru tulburări emoționale, inlcusiv anxietate și depresie, este terapia cu Remedii Florale Bach. Un terapeut specializat poate recomanda remediile potrivite sau o combinație a lor. Pentru început poți folosi o combinație consacrată care și-a dovedit deja eficiența în depresie și anxietate și care este de ajutor majorității persoanelor. Este vorba de remediile Rescue.

Ține cont de aceste 4 tips și vei vedea în scurt timp cum îți vei recăpăta zâmbetul și vei scăpa de frici și atacuri de panică.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola