Pași care te pot ajuta să ai grija de păr în sezonul rece: Top produse pentru păr care nu trebuie să îți lipsească

myCosmetics ro

Chiar dacă mai este puțin timp până când sezonul rece își va intra la propriu în drepturi, acest lucru nu înseamnă că nu ne putem pregăti pentru a-l preîntâmpina așa cum se cuvine. Tranziția dintre sezoane ne lasă în general organismul destul de vulnerabil, tocmai de aceea este indicat să fii pregătit așa cum se cuvine de capriciile sezonului rece. Părul este de cele mai multe ori o “victimă” sigura a vântului și a temperaturilor scăzute în sezonul rece, de aceea este recomandat ca acesta să beneficieze de o atenție mai sporită în această perioadă. Neglijarea acestuia îți poate aduce un păr aspru și fragil, lucru pe care cel mai probabil dorești să îl eviți cu orice preț.

Vestea bună este aceea că la ora actuală, pe piață cosmeticelor se regăsesc numeroase produse ce pot fi utilizate în rutina de îngrijire a părului. Cu alte cuvinte, astăzi este mai simplu ca oricând să ai grijă de parul tău, prin simplul fapt că există un întreg arsenal de cosmetice pentru par. Iată așadar câteva modalități simple prin care poți avea grija de părul tău în sezonul rece!

Utilizează produse care hidratează

Oricât de bine am încerca să ne protejăm părul de temperaturile scăzute, nu vom reuși în totalitate, astfel că este practic imposibil ca părul să nu capete acel aspect neîngrijit și fragil. În acest sens, recomandarea este aceea de a apela la ajutorul produselor intens hidratante. Șamponul, balsamul de păr sau măștile pentru păr pot oferi cu ușurință hidratarea de care parul tău are nevoie pentru a căpăta un aspect sănătos.

Evitarea pe cât posibil a produselor de styling

Parul are o pondere importantă atunci când vine vorba despre imaginea personală, iar produsele de styling sunt în mod cert necesare, în special pentru coafurile sofisticate. Ideal ar fi însă ca acestea să fie utilizate cu moderație, din pricina faptului că acestea dăunează semnificativ părului. Uscătorul de păr, placa sau ondulatorul sunt produse pe care ar trebui să le pui deoparte în sezonul rece pentru a nu accentua și mai mult problemele create de temperaturile scăzute și de vânt.

Evitarea spălării părului în exces

În situația în care ai un păr gras, este recomandat să nu depășească un număr de 2-3 spălări pe săptămână, iar în situația celui uscat, o singură spălare. Spălarea parului în exces poate afecta în timp sănătatea acestuia, de aceea nu este recomandat să transformi spălatul pe păr într-o rutină zilnică. În plus, este recomandat să cureți părul cu blândețe, fără a-l mai agresa suplimentar.

Hrănirea în profunzime

De îndată ce ai spălat părul, următorul pas este acela de a-i oferi o hrănire corespunzătoare, lucru pe care poți să îl faci foarte simplu cu ajutorul unor produse specifice. În aceasta perioadă sunt recomandate cremele mai bogate în grăsimi, spre deosebire de cele utilizate vara care trebui să fie mai ușoare. Un păr hrănit este un par care va căpăta un aspect sănătos și îl va fortifica, având astfel posibilitatea de a face mult mai bine față condițiilor de mediu neprielnice din exterior.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola