Tesla lansează primul produs pentru publicul tânăr: un ATV Cyberquad de aproape 2000 de dolari

Tesla a ales un moment neaşteptat pentru un anunţ de produs: începutul lunii decembrie. Ce e inedit e că acum firma lui Elon Musk ţinteşte spre publicul tânăr şi foarte tânăr prin intermediul unui ATV cunoscut drept Cyberquad. Iar el nu e ieftin deloc.

Producătorul de automobile electrice a dezvăluit pe 2 decembrie ATV-ul Cyberquad, unul gândit pentru copii şi adolescenţi. Avem de-a face cu un vehicul cu 4 roţi, unul bun pentru offroad şi cu design inspirat de Cybertruck. Cyberquad include un schelet din oţel, scaun cu pernă moale şi suspensie ajustabilă cu frânare pe discul din spate. Iluminarea e asigurată de LED-uri. Se vinde la 1900 dolari aici.

ATV-ul e gândit pentru copii de la 8 ani în sus şi poate suporta o greutate maximă de 75 de kilograme. Autonomia ajunge la 24 de kilometri, la nivel de trotinetă dacă mă întrebaţi pe mine, iar încărcarea durează 5 ore. Viteza maximă este de 16 km/h, iar în marşarier merge cu jumătate din viteză maximă. Livrările vor începe în 2, până la 4 săptămâni. Adulţii pot limita viteză maximă la 8 km/h pentru siguranţa celor mici.

Produsul e disponibil doar în SUA deocamdată şi e deja out of stock pe site-ul Tesla. De remarcat că Musk nu garantează că ATV-ul ajugne până la Crăciun, dar îl recomandă ca un cadou ideal de sărbători. În vreme ce avem un produs inspirat de Cybertruck pe piaţă, Cybertruck-ul în sine să lasă aşteptat la 2 ani fix de la prezentarea sa din noiembrie 2019. Teoretic vine la final de 2022, dar nimic nu e sigur acum.

Citiți articolul original pe gadgetzone.ro

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola