Spectacolele lunii noiembrie la Teatrul ”Gulliver”

program lunar teatrul gulliver noiembrie

După un început tomnatic încununat de bogăție artistică, cu experiențe memorabile, mai multe premiere, participări la festivaluri și numeroase aprecieri și reușite, la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, luna noiembrie continuă cu noi provocări și proiecte inedite.

Programul spectacolelor din această lună cuprinde atât reprezentații pentru cei mici, în zilele de duminică, la intervalul obișnuit: 10:30, precum si reprezentații pentru adolescenți și întreaga familie, duminica, de la ora 18:00. Astfel, în noiembrie, Teatrul ”Gulliver” își așteaptă publicul cu următoarele spectacole:

  • Duminică, 6 noiembrie, ora 10:30, spectacolul ”Punguța cu doi bani”
  • Duminică, 6 noiembrie, ora 18:00, spectacolul ”Harap Alb play again”
  • Duminică, 13 noiembrie, ora 10:30, spectacolul ”Mica sirenă”
  • Duminică, 13 noiembrie, ora 18:00, spectacolul ”Necuvinte”
  • Duminică, 20 noiembrie, ora 10:30, spectacolul ”Vrăjitorul din Oz”
  • Duminică, 27 noiembrie, ora 10:30, spectacolul ”Omul de zăpadă”

Totodată, după recentele premiere care au avut loc, respectiv: spectacolul-concert ”Capra cu trei iezi” – concept și regie colectivă semnate de Elena Marin, Nicoleta Miru-Cosma, Miruna Dobrota, Cosmin Cosma, Andrei Midisan, Andrei Ciugulea și ”Necuvinte” – un spectacol de Adrian Nour, Teatrul ”Gulliver” își continuă parcursul artistic cu începerea unei noi producții de excepție, respectiv spectacolul ”Alice în Wonderland”, în regia cunoscutei și apreciatei regizoare Ana Crăciun Lambru.

Această punere în scenă se remarcă, în primul rând, prin faptul că adresează o temă pe cât de sensibilă, pe atât de necesară: fenomeul bullying și felul în care acesta afectează dezvoltarea adolescentului, starea de sănătate mentală și emoțională a acestuia.

Deopotrivă, sunt atinse și alte subiecte implicite, de o importanță majoră pentru adolecenți, precum: provăcările relației copil-părinte și gestionarea acestora, nevoia de comunicare, de relaționare și de conectare, nevoia de apartenență, de acceptare și de a fi înțeles, descoperirea și asumarea propriei indentități, acceptarea de sine, dobândirea încrederii de sine etc.

Rezultă, așadar, un proiect curajos și inedit, o provocare pe care Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” și-o asumă cu încredere și cu convingerea că abordarea și tratarea acestor teme este esențială și necesară, iar teatrul poate, prin mijloace artistice și creative – inclusiv elemente specifice teatrului de animație, facilita, cu succes, acest demers.

Ca de obicei, mai multe detalii cu privire la activitatea Teatrului ”Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”.

Biletele pentru spectacole se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola