Spectacolele lunii iunie de la Teatrul „Gulliver”

teatrul gulliver 2022

Fiecare întâlnire cu publicul de la Teatrul ”Gulliver” înseamnă o nouă poveste pusă în scenă cu inspirație, talent și pasiune, iar luna iunie promite noi reprezentații îndrăgite și apreciate entuziaștilor spectactori. Astfel, Teatrul ”Gulliver” întâmpină vacanța cu povești jucăușe, pline de farmec și voie bună pentru cei mici, iar special pentru adolescenți și adulți a programat o nouă reprezentație a formidabilului spectacol ”Harap Alb”, cea mai nouă și impresionantă producție a teatrului:

  • Duminică, 5 iunie, ora 10:30 – Spectacolul ”Scufița Roșie”
  • Duminică,19 iunie, ora 10:30 – Spectacolul ”Elefănțelul curios”
  • Sâmbătă, 25 Iunie, ora 19:00 – Spectacolul ”Harap Alb”
  • Duminică, 26 iunie, ora 10:30 – Spectacolul ”Cei trei purceluși”

În plus, Teatrul ”Gulliver” participă la programul manifestărilor ”Zilele Municipiului Galați”, din perioada 6-12 iunie, prin susținerea unor inedite momente artistice, printre care ateliere de joacă și creație, animație și activități interactive super distractive pentru copii, dar și un inedit impro show, plus spectacolele în aer liber ”Ursul păcălit de vulpe” și ”Scufița Roșie”.

Cu Teatrul ”Gulliver”, vacanța începe cu atâtea motive de bucurie, activități speciale și spectacole mult așteptate.

Biletele pentru spectacole se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la Agenția de bilete de la sediul teatrului, care funcționează după programul: Luni – Joi: 10:00 – 16:00 și Vineri – Sâmbătă: 10:00 – 16:00 și 17:00 – 19:00. Informații la telefon: 0758 049 850. Mai multe detalii cu privire la spectacolele și activităților Teatrului ”Gulliver” 2022 sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pagina de facebook ”TeatrulGulliver”.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola