Spectacolele lunii februarie la Teatrul „Gulliver”

La Teatrul „Gulliver”, luna iubirii stă sub semnul unei noi premiere, plus alte spectacolele memorabile, pline de emoție și sensibilitate. Astfel, data de 13 februarie îmbogățește repertoriul teatrului cu spectacolul „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”, după Matei Vișniec, cel mai cunoscut dramaturg român contemporan, spectacol ce dezvăluie o poveste duioasă despre prietenie, generozitate, despre puterea și bucuria de a dărui.

Viziunea regizorală a lui Stelian Stancu transmite un mesaj de suflet, printr-o făgăduință încărcată de speranță și posibilități: ”Te-am transformat în vis şi vei fi un vis viu”, accentuând esența existenței: a rămas ”o mică inimă roşie, luminoasă, care palpită”. Astfel, spectacolul ”Omul de zăpadă” de la Teatrul GULLIVER poartă mesajul fascinant și emoționant al cunoașterii vieții, prin iubire.

Regalul reprezentațiilor programate în luna februarie la Teatrul ”Gulliver” cuprinde:

  • Spectacolul ”Elefănțelul curios” – duminică, 06 februarie, ora 10:30
  • PREMIERA spectacolului ”Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele” – duminică, 13 februarie, ora 10:30
  • Spectacolul ”Tom Degețel” – duminică, 20 februarie, ora 10:30
  • Spectacolul ”Pasărea Măiastră” – joi, 24 februarie, ora 19:00
  • Spectacolul ”Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele” – duminică, 27 februarie, ora 10:30

În completare, după cum și-a obișnuit deja spectatorii, Teatrul ”Gulliver” continuă demersurile de informare și educare pentru părinți și copii, cu noi activități, surprize și proiecte speciale. Toate noutățile și detaliile sunt disponibile pe canalele de comunicare ale instituției: pagina de facebook @TeatrulGulliver și site-ul www.teatrul-gulliver.ro.

Începând cu luna februarie, biletele pentru spectacolele Teatrului ”Gulliver” se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la Agenția de bilete de la sediul teatrului, care funcționează după programul: Luni – Joi: 10:00 – 16:00 și Vineri – Sâmbătă: 10:00 – 16:00 și 17:00 – 19:00. Biletele nu se mai pot achiziționa în ziua spectacolului. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

*Accesul la spectacol se face în baza normelor legale în vigoare, conform Anexei la HCNSU nr. 1 din 05.01.2022 cu privire la măsurile de prevenire și control a infecției cu virsului SARS-CoV-2, ce prevede:
– menținerea obligativității purtării măștii de protecție doar tip medical sau FFP2, astfel încât să acopere gura și nasul, în toate spațiile publice închise și deschise
– organizarea și desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole și/sau concerte în spații închise sau deschise să fie permisă în intervalul orar 5,00-22,00, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție, în județele/localitățile în care rata de incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2
Aceste reglementări nu se aplică copiilor cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.
Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru copiii cu vârsta de peste 5 ani.
Toți operatorii care desfășoară activități de lucru cu publicul au obligația de a verifica la intrarea în locație, prin personalul propriu, documentele justificative care să îndeplinească condițiile de mai sus.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola