Sony Walkman revine sub formă de player muzical premium NW-WM1ZM2 + modelul WM1AM2

sony mp3 player walkman

Sony ţine în viaţă brandul Walkman ca simbol al măiestriei japoneze şi al acusticii desăvârşite pentru dispozitive portabile. Cele mai noi produse din gamă sunt playerele muzicale premium Sony Walkman NW-WM1ZM2 Signature Series şi modelul portabil NW-WM1AM2 Walkman. Ambele modele au capacitate de descărcare rapidă şi streaming, Android şi Wi-Fi.

NW-WM1ZM2 şi NW-WM1AM2 sunt gândite pentru o experienţă acustică premium, pentru o audiţie de înaltă calitate. NW-WM1AM2 beneficiază de un tuning avansat, un reglaj fin, pe baza unor ani întregi de experienţă şi măiestrie audio. Face parte din seria ultra premium Sony Signature, care oferă o audiţie excelentă, într-un design de cea mai înaltă calitate. Foloseşte un cadru din aliaj de aluminiu pentru a susţine o carcasă de mare rigiditate, care rezistă la zgomotul electric şi alte interferenţe, conturând un sunet stabil şi de înaltă calitate. Acest model are un cablu OFC de mică rezistenţă, ce reduce distorsiunile şi oferă o separare superioară a canalelor.

sony mp3 player walkman 2022 lansare 5

NW-WM1ZM2 aduce o puritate de 99.99% (4N) a carcasei, realizată din cupru fără oxigen placat cu aur. Astfel fiecare instrument sună ca într-un concert live. Fiecare dintre aceste noi dispozitive vine cu amplificator complet digital, care creează un sunet bogat şi plin. Un condensator de înaltă densitate, FT CAP3 a fost creat de către inginerii Sony şi ajustat, fiind integrat în toate condensatoarele bypass din sursa de alimentare a blocului audio.

sony mp3 player walkman 2022 lansare 1

Sunetul devine mai fin, cu spaţiu de sunet mai larg şi basul e mai puternic, fără a ştirbi claritatea. Mufa pentru căşti a trecut la un Kimber Kable gros, ca şi pe legendarul player muzical DMP-Z1. Astfel se elimină zgomotul extern, vor fi transmise semnale audio de înaltă calitate şi vom avea o calitate înaltă a sunetului.

sony mp3 player walkman 2022 lansare 2

Un mare plus pentru media playerele noi Sony este şi autonomia, playerele punând la bătaie până la 40 ore de funcţionare şi vorbim aici despre redare 96 kHz FLAC non stop High Resolution Audio. Alimentarea şi transferul se fac prin USB-C, iar NW-WM1ZM2 oferă 256 GB stocare şi slot microSD. Celălalt model are 128 GB stocare şi slot microSD.

Preț și disponibilitate

  • NW-WM1ZM2 este disponibil din luna aprilie 2022, la un preț aproximativ de 18.300 de lei.
  • NW-WM1AM2 este disponibil din aprilie 2022 și costă aproximativ 6.924 lei.

sony mp3 player walkman 2022 lansare 4 1

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola