Vizavi de Mall-ul din Galați s-a deschis un nou showroom cu șeminee, sobe, coșuri de fum, grătare și alte multe soluții termice interesante!

sobe galati

Pentru locuitorii din Galați și împrejurimi care caută o soluție de încălzire mai ieftină decât cea pe gaz și sunt interesați de beneficiile sistemelor termice pe lemne, electrice sau cu peleți, s-a deshis de curând în oraș un nou showroom de șeminee,vis a vis de Shopping Mall, Bld. George Coșbuc, Nr. 296.

În această locație interesantă, vei putea verifica pe viu și alege dintr-o gamă largă de focare pentru șeminee din fontă și oțel cu șamotă, termoșeminee, sobe Galati pe lemne, coșuri de fum profesionale, termosobe de tip centrală, grătare pentru grădină, alături de toate materialele și accesoriile de montaj pentru proiecte termice de la A la Z.

Spre deosebire de ofertele online găsite pe diverse site-uri mai mult sau mai puțin de încredere, care promit tot felul de șeminee bune și ieftine, pentru a evita aceste capcane este nevoie să vedeți șemineele cu ochii voștri într-un showroom specializat care să-ți permită contactul direct cu acestea, cu materialul din care sunt confecționate și cu echipa de meseriași adevărați care să reușească să-ți ofere în detaliu informațiile necesare despre produsul ce urmează să fie instalat în locuința ta.

Așadar ți se vor prezenta toate datele necesare cu privire la viitorul produs. Indiferent că este vorba despre un șemineu clasic sau o sobă pe lemne, veți primi informații complete despre modurile de achiziție și, cel mai important aspect – prețul corect!

În acest sens, meșterii din Galați vă invită într-un showroom bine aprovizionat, unde veți putea intra în legătură directă cu un specialist pregătit să vă răspundă tuturor întrebărilor și să vă ofere consultanță gratuită pentru construcția șemineului la care ați visat dintotdeauna. Aici veți găsi o gamă variată de soluții de încălzire alternative precum: focare pentru seminee Galati, șeminee centrală, sobe, șeminee electrice pentru apartament, modele premium de coșuri de fum sau alte produse și accesorii, dedicate încălzirii casnice sau industriale.

Cauți soluția potrivită pentru nevoile tale, ai întrebări sau îți dorești consultanță în privința alegerii șemineului potrivit? Nimic mai simplu! Pentru montaj și consultanță montaj șeminee puteți lua legatură cu reprezentanții SABADAC DIONISIE la telefon 0758.848.074 – departament Montaj sau cu SABADAC REMUS la telefon 0756.292.792 – departament Vânzări.

În plus, dacă nu dispui de toți banii, ai posibilitatea achiziției în sistem de rate. Suntem conștienți că nu toată lumea își permite un astfel de dispozitiv de încălzire complex, plătit cu banii jos! De aceea, acum poți profita de achiziția produsele mult dorite și în sistem #buynowpaylater (cumperi acum, plătești mai târziu). Meșterii din Galați, în parteneriat cu #TBI Bank, vă oferă varianta achiziționării între 6 și 60 de rate fixe, 100% Online, fără drumuri la bancă și cu posbilitatea aprobării creditului în maximum 30 de minute. Astfel, fiecare client va putea să-și asigure căldura casei cu ajutorul celor mai frumoase și performante șeminee!

Așa că nu mai sta pe gânduri, vizitează noul showroom din Galați vis a vis de Shopping Mall, Bld. George Coșbuc, Nr. 296 și fă cunoștință cu întreaga ofertă de produse, începând de la coșuri de fum, focare, șeminee, seminee electrice Galati, sobe și toate accesorile necesare pentru asigurarea căldurii și bunăstării căminului tău.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola