Românii intră pe piața vehiculelor electrice. Cine este Visual EV SRL?

Anunț surprinzător pentru acest sfârșit de an. Nou-înființata companie Visual EV SRL, care deține brandul Allview, va lansa primul său vehicul electric. Evenimentul va avea loc în ziua de 16 decembrie, iar modelul va fi expus în showroom-ul Brady Auto Center din București.

Demararea acesstui nou proiect se va realiza prin deschiderea unei companii noi, Visual EV SRL. Aceasta va avea ca principal obiect de activitate distribuția de mașini electrice.

La baza deciziei demarării acestui proiect inedit stă tendința companiilor din domeniul tehnologiei de a pătrunde în industria vehiculelor cu zero emisii.

Primul vehicul electric Allview debutează pe 16 decembrie

Industria auto a cunoscut în ultimii ani un progres tehnologic din ce în ce mai accentuat, lucru valabil și pentru domeniul IT.

Pe de-o parte, în industria auto există un puternic trend de electrificare a gamelor de modele. De cealaltă parte, tot mai multe companii din industria IT și-au îndreptat atenția către piața mașinilor electrice.

„Prin lansarea acestei noi linii de business ne dorim să fim parte încă la început din tranziția către o mobilitate mai curată și mai durabilă, dintr-un viitor sustenabil, în care calitatea aerului va conta tot mai mult (…) Tendinţa de electrificare este tot mai accentuată, iar din aceste motive ne-am propus să venim în sprijinul utilizatorilor și a potențialilor clienți de autovehicule electrice cu modele de mașini sigure ce oferă un confort sporit datorită opțiunilor integrate și autonomiei crescute, dar și costurilor de mentenanţă cât mai mici. În viitor, dorim să ne aducem aportul pe această piață și în industria mașinilor electrice”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan S.A. și Visual EV SRL.

Conform oficialilor Visual EV, primul vehicul electric va fi prezentat în ziua de 16 decembrie 2021 la showroom-ul primului dealer al companiei. Tot atunci vor fi făcute publice și primele detalii tehnice.

Visual Fan, deținătoarea brandului Allview, este o companie cu capital integral românesc. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadget-uri. Compania este prezentă pe piețele IT&C din peste 10 țări.

Citiți articolul original pe

Negarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola