Robin and the Backstabbers – în concert la Daily Pub, 25 aprilie

Veste bună pentru iubitorii de muzică din Galați, care sunt așteptați pe 25 aprilie la Daily Pub să petreacă o seară de neuitat cu cea mai bună muzică alături de membrii trupei Robin and the Backstabbers, ce promit un concert de zile mari din care nu vor lipsi cântece mai vechi, dar și cele mai noi.

Astfel, gălățenii vor putea să audă live câteva dintre cele mai îndrăgite melodii ale trupei, iar din repertoriul formației nu vor lipsi hit-uri precum „Soare cu dinți” sau „Bacovia Overdrive”.
Robin and the Backstabbers s-a bucurat de succes încă de la debut, câștigând Premiul Publicului la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers.
Bazele formației au fost puse la București, în 2010, iar de atunci trupa a fost premiată în repetate rânduri. În  aprilie 2013, membrii Robin and the Backstabbers au câștigat premiul la categoria „Cel mai bun rock alternativ” în cadrul On Air Music Awards, fiind distinși totodată cu trofeul pentru artistul anului.
Andrei Robin Proca, Florentin Vasile, Eugen Nuțescu, Vladimir Proca, Radu Moldovan și Andrei Fântână, sunt cei șase artiști din spatele proiectului Robin and the Backstabbers.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola