Red Bull a dus un monopost de Formula 1 pe Transalpina

red bull a dus un monopost de formula 1 pe transalpina

Un monopost Red Bull de Formula 1 a făcut spectacol pe Transalpina. La volanul mașinii s-a aflat Patrick Friesacher.

Echipa Oracle Red Bull Racing este campioana momentului în Formula 1. Sezonul 2022 a fost cel care le-a adus primul titlu la constructori din anul 2013. Cu 17 victorii, dintre care 15 ale lui Max Verstappen, echipa austriacă a dominat clasamentele acestui an.

După cum știm, cei de la Red Bull obișnuiesc să organizeze evenimente extreme, show run-uri, exact cum a fost și cel care a avut loc pe 10 septembrie la București. Pe lângă aceste evenimente demonstrative, Red Bull organizează tot felul de cascadorii și tururi prin diferite țări și cu diferite scenarii.

Un monopost Red Bull a făcut spectacol pe Transalpina

Cea mai recentă ispravă a celor de la Red Bull s-a desfășurat pe Transalpina. Patrick Friesacher a făcut o excursie în România pentru a descoperi Transalpina, drumul aflat la cea mai mare altitudine din țara noastră. Transalpina ajunge, în Pasul Urdele, la 2.145 de metri.

Aventura desfășurată pe Transalpina a fost presărată cu diferite cascadorii și tradiții specifice țării noastre. În drumul său spre București, Patrick a avut parte de viraje strânse, completate cu peisajul oferit de cel mai înalt drum din România. Patrick s-a întâlnit pe drum cu un vampir, un cioban, dar a găsit și o nuntă. Pilotul Oracle Red Bull Racing s-a prins și el în horă, iar darul de nuntă pentru miri a fost o serie de „cerculețe”.

Pe ultima porțiune din Transalpina, Patrick s-a luat la întrecere cu Toma Coconea, care și-a început deja antrenamentele cu parapanta pentru ediția din 2023 a Red Bull X-Alps.

Aventura lor s-a terminat la București, în fața a 50.000 de spectatori, la Red Bull Racing Show Run, acolo unde monopostul RB7, alături de Red Bull Drift Brothers sau Simone Tempestini, a animat atmosfera pentru oamenii prezenți în Piața Constituției.


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola