Puterea magică a poveștilor de la Teatrul „Gulliver”

DSC 7441

Poveștile ne învață că totul este posibil și că prin puterea perseverenței și a prieteniei autentice, poți îzbândi chiar și împotriva celor mai potrivnice condiții.

Întocmai cum micuții protogoniști ai poveștii ”Crăiasa zăpezilor”, după Hans Christian Andersen, reușesc să depășească toate încercările și să ”topească” mrejele unui regat înghețat.

Montarea semnată de Cristian Pepino de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” îmbracă povestea clasică în straie moderne. Utilizarea mijloacelor tehnice contemporane evidențiază expresia teatrului de animaţie, păstrând, în acelaşi timp, spiritul ludic și caracterul copilăros al firului narativ. Coloana sonoră ce aparține compozitorului Dan Bălan completează cu accente sprintene și jucăușe tabloul hibernal plin de farmec, realizat de regretata scenografă Cristina Pepino. Jocul actorilor Andrei Dombrovschi, Gina Geru, Adina Ariton, Nicole Lungu și Cosmin Cosma întregesc experiența artistică, presărată cu fulgi de nea, urși polari, reni, pinguini și alte făpturi lapone.

DSC 7430

Ultima reprezentație a spectacolului ”Crăiasa zăpezilor din această stagiune”, de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, se joacă  pe 12 februarie, de la ora 10:30.

Biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

Mai multe detalii cu privire la spectacolele și activitățile Teatrului ”Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”.

DSC 7445

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola