Protejează-ți iPhone-ul SE cu cele mai bune huse disponibile

huseiphonese2020

Cele mai bune huse pentru iPhone SE 2020 iti vor pastra telefonul in siguranta, iar in acelasi timp ii vor da un aspect placut.

Dacă sunteți una dintre numeroasele persoane care încă folosesc cel mai ieftin telefon Apple, cele mai bune huse pentru iPhone SE 2020 sunt critice. Protejarea telefonului de căderi accidentale, zgârieturi și alte daune este ușoară cu o husă simplă pentru telefon.

Aceste huse iPhone SE 2020 sunt benefice pentru că sunt compatibile atât cu iPhone SE 2, cât și cu iPhone SE 3. iPhone-ul ieftin de la Apple vine într-o varietate de configurații datorită faptului că ambele modele au același șasiu.

Ca rezultat, nu există o singură husă pentru iPhone SE. Cu toate acestea, există câteva exemple care ies în evidență ca opțiuni generale excelente pentru majoritatea oamenilor. Cât de mult accent puneți pe robustețe și protecție sau pe păstrarea propriului stil personal.

Următoarele huse pentru iPhone SE vă pot menține smartphone-ul Apple în siguranță și elegant în același timp. În plus, ne-am uitat la husele iPhone SE care au caracteristici suplimentare, cum ar fi un portofel, făcându-le mai funcționale.

Există o mare varietate de opțiuni pentru cele mai bune huse pentru iPhone SE care îți vor proteja telefonul pentru anii următori, indiferent cât de stângaci poți fi uneori.

Husa din piele de la Apple pentru iPhone SE

Pentru iPhone SE 2020, Apple poate vinde o husă din silicon de 170 lei, dar preferăm să alegem opțiunea din piele. Pentru 50 lei în plus, îl veți găsi în locul potrivit și este mult mai durabil decât siliconul. Utilizatorii au raportat că materialul devine mai lipicios cu timpul folosirii carcasei de silicon.

Pielea, pe de altă parte, este mult mai durabilă și, de asemenea, arată și se simte mai bine. Chiar și iPhone SE 2020 arată mai bine într-o husă din piele și asta este valabil pentru orice telefon, nu doar pentru SE 2020.

Husa Hibrid Spigen Ultra

Fără a exagera, husa Spigen Ultra Hybrid vă protejează iPhone SE în stil clasic. Bara de protecție moale din TPU a husei se înfășoară în jurul telefonului pentru a oferi protecție totală împotriva căderilor prin absorbția șocurilor.

O cădere pe o suprafață plană nu va deteriora ecranul sau camera deoarece marginile sunt ridicate. Pentru a vă arăta telefonul sau pentru a vă afișa propria lucrare de artă, partea din spate a husei are un policarbonat rezistent și transparent.

Speck Presidio Pro pentru iPhone 8/SE

De mult timp a fost recomandat să verifici Speck in cazul in care cauți ceva solid și distractiv. Același lucru este valabil și pentru linia Presidio Pro. Deși este mai voluminos decât unele dintre celelalte carcase din această listă, protecția împotriva căderii de la 3 metri pe care o oferă, asigură că iPhone SE va fi în siguranță.

Carcasa are un strat antimicrobian, care este deosebit de util în epoca COVID și spălarea constantă a mâinilor. În plus, este disponibil în patru nuanțe distincte, fiecare prezentând accente bicolore ale lui Speck. Cu toate acestea, va exista un cost asociat cu acest lux.

Husa Speck Presidio Grip

O combinație de policabonat și cauciucul Impactium brevetat de la Speck oferă protecție împotriva căderii telefonului tău până la o înălțime de 3 metri. Speck a încorporat muchii de cauciuc în jurul capacului pentru a vă ajuta să prindeți mai bine părțile laterale ale telefonului.

Carcasa JETech

Verificați carcasa JETech dacă doriți liniștea sufletească care vine odată cu securizarea iPhone SE fără a înnebuni și a plăti o grămadă de bani în plus pentru acest privilegiu. Această husă oferă protecție de bază pentru iPhone SE combinând un poliuretan termoplastic moale (TPU) și un material rigid din policarbonat (PC) într-un design care îi permite să se potrivească în siguranță, oferind și o protecție de lungă durată pe toate părțile.

OtterBox Defender Pro pentru iPhone SE

A trecut aproape atâta timp cât iPhone-ul a existat, că Otterbox a fost compania de accesorii preferată pentru durabilitate, iar husa iPhone SE Defender Pro nu face excepție de la această regulă. Această carcasă este la fel de durabilă, cu o construcție cu două straturi, care îmbină o carcasă groasă din policarbonat cu o inserție de cauciuc. Rezultatul este un caz care este la fel de dur. În plus, există un protector de ecran deja instalat, un capac pentru incarcator și butoane care sunt complet ascunse. De asemenea, a fost acoperit pentru a ajuta la apărarea bacteriilor periculoase.

Carcasa Totallee Thin pentru iPhone SE

Dacă sunteți în căutarea unei huse pe cât de subțire, Totallee vă acoperă. Producătorul este binecunoscut pentru producerea de carcase incredibil de subțiri, unele măsurând la o grosime uimitor de subțire de 0,3 milimetri. Este posibil să arate prea slab pentru a avea vreo valoare, dar majoritatea clienților Totallee caută protecție la suprafață pentru telefoanele lor, pentru a preveni deteriorarea cauzată de zgârieturi.

Husa din piele FYY

O husă folio, cum ar fi Husa din piele FYY, oferă o serie de beneficii utilizatorului său. Această husă include o carcasă moale de protecție pentru iPhone SE în sine, care menține telefonul pe loc în carcasa folio și îi protejează părțile de deteriorare în cazul în care acesta este scăpat. Între timp, folio are o închidere magnetică care ajută la menținerea clapei frontale închise peste afișaj pentru a oferi protecție din toate părțile.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola