Primul supercar electric dezvoltat integral în România a fost prezentat la București – VIDEO

Momentum supercar electric 1

Primul supercar electric dezvoltat integral în România a fost prezentat în cadrul unui eveniment organizat sâmbătă, 19 martie, la București. Este vorba despre un concept car dezvoltat de compania CryptoDATA Tech.

”Momentum”, cum a fost denumit conceptul, reprezintă primul supercar complet electric cu modul Blockchain dezvoltat integral în România.

Momentum supercar electric 3

În cadrul evenimentului, compania românească CryptoDATA Tech a prezentat serie de proiecte inovatoare menite să faciliteze integrarea dispozitivelor smart în platforme revoluționare.

Detalii despre acest concept unic în România

”Ca și performanțe astăzi la nivel de concept funcțional, măsurate de noi, autonomia se duce în jur de 400 de kilometri maxim, 350 – 400, depinde de regimul de condus, viteza maximă, sincer să fiu nu am măsurat-o.

Momentum supercar electric 2

Pe bancul de probe am depășit 220 de kilometri la oră dar n-am avut o licență să ieșim cu ea pe drumurile publice încă, iar pe circuit am măsurat alți parametri decât viteza maximă, pentru că am fost în faza de teste.

Momentum supercar electric 4

Accelerație… depinde de configurația de putere motor și de bateriile instalate… între 2,8 și 5,2 secunde, depinde de foarte multe, de motor, de tracțiune, momentan noi am construit-o doar tracțiune spate”, a declarat pentru G4Media.ro Ovidiu Toma, CEO al CryptoDATA. Acesta a mai declarat că supercar-ul ar putea ieși pe piață în aproximativ trei ani.

Vezi aici imagini de la lansare


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola