Premiera spectacolului „Alice în Wonderland” la Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver”

alice in wonderland

Spectacolul „Alice în Wonderland”, cea mai nouă producție de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, are premiera sâmbătă, 25 martie, de la ora 18:00.

„Alice în Wonderland” este un caleidoscop impresionant de mijloace de expresie artistice și ipostaze scenice inedite și surprinzătoare, inspirat coordonate de regizoarea spectacolului, Ana Crăciun Lambru, cea care semnează, de asemenea, textul și versurile ce stau la baza acestei puneri în scenă. Îmbinând fascinația aparte a teatrului de umbre cu muzica live, arta mânuirii păpușilor cu secvențe dinamice de expresivitate corporală, completată de interpretarea artistică, jocul păpușilor humanet cu elemente de proiecție și video mapping, universul lui „Alice în Wonderland” e încărcat de simboluri, mesaje și, mai presus de toate, de emoție și simțire.

În plus, versatilitatea elementelor de decor, realizate de scenografa Elena Iorga, maximizate scenic printr-o rigoare tehnică impresionantă, se împletește perfect cu puterea de sincronizare a întregii echipe ”Gulliver”. Spectacolul include întreg colectivul artistic al teatrului, aducând în scenă o distribuție numeroasă: Elena Emandi, Adina Ariton, Andrei Ciugulea, Cosmin Cosma, Miruna Dobrotă, Andrei Dombrovschi, Aurelian Iorga, Nicole Lungu, Andrei Midișan, Nicoleta Miru- Cosma, Eduard Șișu, Valeria Taban, Lică Danilă , Elena Marin, Ramona Păuc, Gina Geru.

Elementele de video mapping realizate de Andrei Cozlac, împreună cu Radu Marțin și Ivona Dorohoianu, conferă o atmosferă aparte, întregind universul încărcat de emoții al lui Alice, asigurând, totodată, stilul modern, puternic electrizant al spectacolului. La aceasta contribuie, în egală măsură, muzica originală creată de Andrei Midișan, care oferă un sound cool-punk-rock, adaugând vibrație și cadență distinctă poveștii.

Accentele de culoare și tonul avangardist sunt punctate original de Alexandra Budianu, cea care a realizat conceptul păpușilor și costumele din spectacol.

Rezultă, astfel, o experiență artistică intensă, vibrantă și hipnotizantă, un cumul de trăiri vii și autentice, pe care publicul le va savura din plin la premiera de sâmbătă.

Prima reprezentație a spectacolului este deja sold out, fapt ce confirmă, o dată în plus, interesul de care se bucură tema acestuia: fenomenul bullying și felul în care afectează dezvoltarea adolescentului, starea de sănătate mentală și emoțională a acestuia.

”Alice în Wonderland” un spectacol complex și cuprinzător, ce deschide un orizont nou către sfera sensibilă al emoțiilor. Este, de fapt, este despre fiecare din noi. Și, mai ales, este despre fiecare adolescent care are nevoie să vadă, să simtă și să înțeleagă că povestea lui nu e singura.

„Alice în Wonderland” de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” este un nou spectacol special pentru tineri și adolescenți (grupa de vârstă recomandată este 10+).

Următoarele reprezentații ale spectacolului vor fi programate în luna aprilie, iar informațiile sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de Facebook ”TeatrulGulliver”.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola