Premieră: Comedia „Of, Matilda!” aduce din nou la Galați un regizor din Cluj

Afis Spectacol Of Matilda

Teatrul din Buzunar Galați îi așteaptă pe gălățenii iubitori de comedie la un nou spectacol. Vineri și sâmbătă, 28 și 29 octombrie, de la ora 19,00, are loc premiera „Of, Matilda!”, în regia lui Sorin MISIRIANȚU.

Ce se poate întâmpla când se întâlnesc față în față doi admiratori ai aceleași femei? Cei doi bărbați trec prin cele mai inedite, comice și chiar dramatice situații, toate pornind de la… misterioasa Matilda.

Adaptat după o piesă semnată de Orlin Diakov, dramaturg de origine bulgară, spectacolul îi are ca protagoniști pe doi dintre cei mai tineri colaboratori ai Teatrului din Buzunar, Laurențiu Bobeică și Theodor Crețu.

Imagine din spectacol

„Am propus un spectacol alert, plin de dinamism și umor. Cu doi actori tineri și talentați, avem premisele unei noi reușite, la Teatrul din Buzunar”, declară regizorul Sorin Misirianțu, regizor și actor, la Teatrul Național Cluj-Napoca și la Compania de Comedie. În calitate de regizor, Sorin Misirianțu este la cea de-a treia colaborare cu Teatrul din Buzunar, după „Mamă, ce-o iubesc” și „Three O’clock”, apreciate de publicul gălățean.

Spectatorii sunt invitați la premiera spectacolului „Of, Matilda!”, în sala-studio a Teatrului din Buzunar (incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, et. 1, intrarea dinspre fostul Hotel Sofin). Biletele sunt disponibile online, pe site-ul Eventbook.ro, la https://eventbook.ro/theater/bilete-of-matilda, dar și la casieria Cinematografului „Prof. Ioan Manole”.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola