Pagina de suport pentru Galaxy S21 FE este online; Husele oficiale Samsung sunt listate alături de randări

După o mulțime de amânări, pare-că Galaxy S21 FE va debuta în sfârșit luna viitoare, în cadrul târgului tehnologic CES 2022, potrivit scăpărilor. Înainte de a fi prezentat însă, el marchează o nouă listare pe pagina de suport Samsung din Emiratele Arabe Unite. Detalii avem mai jos.

Noua listare confirmă designul telefonului și faptul că va sosi pe nuanța verde, după cum se vehicula. În plus, apar aici randări de huse oficiale pentru acest terminal. Astfel, se pare că utilizatorii vor avea de ales între Clear View Cover, Silicone Cover și Clear Standing Cover. Sunt aceleași huse disponibile și pentru modelele Galaxy S21, respectiv S21+. Acest lucru nu este neapărat surprinzător, având în vedere că telefoanele au multe în comun.

Potrivit scăpărilor din trecut, Galaxy S21 FE vine pe alb, negru, verde și roz. El va avea display de 6.4 inch în diagonală, rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz. Totodată, în funcție de regiunea de comercializare, ar sosi cu CPU Snapdragon 888 sau Exynos 2100. Ar urma să primim și variante cu 8 GB RAM și 128 GB sau 256 GB de stocare. Bateria ar fi o unitate de 4380 mAh, iar smartphone-ul ar suporta alimentare rapidă la 25W.

Am aflat și detalii despre cameră. Astfel, știm că senzorul principal aflat în spate va avea 64 MP, iar S21 FE va primi și un senzor de 12 MP ultrawide și unul de 2 MP Bokeh. Camera selfie ar avea 32 MP, iar smartphone-ul este așteptat cu Android 11 și One UI 3.1 aplicat peste. Prețul telefonului este incert momentan. Se vehicula la un moment dat că varianta de bază ar porni de la 520 de euro, iar ulterior un preț mult mai mare, de 920 euro.

Rămâne de văzut dacă telefonul va debuta în cadrul CES 2022.

Citiți articolul original pe Mobilissimo

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola