O nouă lună de bucurii și surprize artistice la Teatrul Gulliver

Program lunar Teatrul GULLIVER Octombrie fin

Luna octombrie se anunță plină de bucurii, surprize artistice și povești magice la Teatrul ”Gulliver”.

În completarea spectacolelor programate în zilele de duminică – cu o mică pauză în perioada 8-16 octombrie-, ca urmare a desfășurării Festivalului de Comedie, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” aduce o nouă inedită premieră publicului, pe data de 23 octombrie, de la ora 19:00.  Spectacolul ”Necuvinte”, în regia lui Adrian Nour, este un manifest împotriva „fast-life”-ului pe care îl trăim în fiecare zi, împotriva zgomotului și a tot ceea ce ne ține departe de noi înșine. Necuvintele ne îndeamnă să găsim liniștea, prin tăcere, dar cu preaplin de umor și sensibilitate. Un spectacol emblematic atât prin mesaj, cât și prin momentul special al întâlnirii cu publicul, la celebrarea a 70 de ani de la înființarea Teatrului ”Gulliver”. Acest special și important prilej va fi, deopotrivă, marcat prin organizarea unui eveniment dedicat istoriei și devenirii Teatrului ”Gulliver”, de la începuturi și până astăzi.

În plus, activitatea ”Gulliver” din această perioadă înregistrează o dinamică sporită prin participarea cu spectacolul ”Capra cu trei iezi” la Festivalul Internațional de Animație ”Sub Bagheta lui Merlin” Timișoara, în intervalul 6–9 octombrie, prin susținerea spectacolului ”Harap Alb”, pe data de 14 octombrie, la Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” din București, dar și prin numeroasele spectacole cu grupuri organizate susținute la sediul teatrului.

Programul spectacolelor cu public de la Teatrul ”Gulliver” din luna octombrie este următorul:

  • Duminică, 23 octombrie, ora 10:30, spectacolul ”Scufița Roșie”
  • Duminică, 23 octombrie, ora 19:00, PREMIERA spectacolului ”Necuvinte”
  • Vineri, 28 octombrie, ora 19:00, spectacolul ”Necuvinte”
  • Duminică, 30 octombrie, ora 10:30, spectacolul ”Tom Degețel”

Biletele pentru spectacole se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

Mai multe detalii cu privire la spectacolele și activitățile Teatrului ”Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola