O comedie de excepţie, în premieră la Galaţi

vizual Galati

Miercuri, 26 octombrie, începând cu ora 19:00, publicul gălăţean este aşteptat la Casa de Cultură a Sindicatelor, la celebra comedie „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” a Teatrului Elisabeta din Bucureşti. Distribuţia este una de excepţie, fiind alcătuită din Maria Buză, Alexandra Velniciuc, Marius Gîlea, Andreas Petrescu, Irina Noapteş şi Marcelo Cobzariu.

Teatrul Elisabeta este renumit pentru comediile sale de înaltă calitate. Miercuri, 26 octombrie, va fi prezentată în premieră comedia „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”, vizionată de peste 100 000 de români şi deţinând recorduri în vânzări. Regia este semnată de Şerban Puiu, unul dintre cei mai apreciaţi regizori de comedie din ţară.

Afis Dezbacate Vbesc web

Acţiunea piesei este comică de la un capăt la altul: un soţ plănuieşte să petreacă weekendul acasă, cu amanta sa, ştiind că soţia va fi plecată. Îşi cheamă cel mai bun prieten drept alibi, neştiind că acesta este chiar amantul soţiei sale. Aflând de sosirea acestuia, soţia decide să nu mai plece, motiv pentru care soţul se trezeşte prins sub acelaşi acoperiş şi cu amanta, şi cu nevasta. Apariţia bucătăresei nu face decât să încurce şi mai rău lucrurile!

„Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” este o comedie plină de schimbări de identitate, încurcături, trio-uri conjugale şi situaţii prin care n-ai vrea să treci vreodată.

Spectacolul va avea loc miercuri, 26 octombrie, ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi. Biletele sunt disponibile pe www.TeatrulElisabeta.ro şi la agenţia Casei de Cultură.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola