Noul Opel Astra a sosit în România. Cât costă versiunea hatchback și cea Sports Tourer?

Cea de-a șasea generație Opel Astra a sosit în România și poate fi comandată atât în versiunea hatchback, cât și cea break Sports Tourer. Clienții au la dispoziție și o versiune plug-in hybrid de 180 CP. De asemenea, sunt cinci variante de echipare: Astra, Edition, Elegance, GS Line și Ultimate.

Noul Astra a fost lansat în vara acestui an, în timp ce varianta Sports Tourer și-a făcut debutul în urmă cu doar trei săptămâni.

Opel Astra: prețuri de la 19.500 euro cu TVA

Gama de motorizări pusă la dispoziția clienților din țara noastră cuprinde versiuni pe benzină, diesel și una plug-in hybrid. Este disponibil un benzinar de 1,2 litri, de 110 CP și 130 CP. Acesta poate fi asociat fie unei transmisii manuale, fie uneia automate cu opt trepte.

Din ofertă mai face parte un diesel de 1,5 litri și 130 CP. Și acesta poate fi comandat cu o cutie manuală sau cu una automată. Singura variantă plug-in hybrid din ofertă este cea formată dintr-un motor pe benzină de 1,6 litri și unul electric. Puterea totală ajunge astfel la 180 de „cai”.

Producătorul din Russelsheim a anunțat că începând de anul viitor în gamă va fi introdusă și o versiune PHEV de 225 CP.

Modelul entry-level al noului Opel Astra pornește pe piața românească de la 19.500 de euro cu TVA. Acesta vine în echiparea Astra și are motorul pe benzină de 1,2 litri și 110 CP.

Cea mai accesibilă variantă diesel a noului Astra are un preț de catalog de 22.300 de euro cu TVA, în echiparea Edition. Aceeași echipare este și pentru modelul hibrid, care pornește de la 33.080 de euro cu TVA.

Varianta Astra Sports Tourer în varianta de echipare Astra și cu motor de 1.2 litri și 110 „cai” are în România un preț de pornire de 20.340 de euro cu TVA.

Sursa: Opel

Citiți articolul original pe Promotor

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola