Noua gamă Innovasil susține creșterea mobilității

innovasil

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, mobilitatea corpului scade. Articulațiile noastre pot deveni mai puțin flexibile, iar amplitudinea mișcărilor se diminuează.

Acestea se datorează faptului că, odată cu trecerea timpului, organismul are mai puțin colagen și elastină – elemente esențiale pentru sănătatea pielii și a țesuturilor conjunctive.  De aceea este important să adoptăm o dietă bogată în nutrienți care să susțină mobilitatea articulațiilor, oaselor și mușchilor. Totodată dorim să ne menținem un aspect tânăr, astfel încât să putem continua să fim activi pe parcursul anilor.

Ce putem face în plus pentru a ne crește mobilitatea?

Pe lângă alimentația echilibrată și bogată în nutrienți esențiali, putem introduce în dietă suplimente alimentare pentru susținerea mobilității, precum cele din gama Innovasil.

Innovasil Tablete este unul dintre cele 5 produse care fac parte din Gama Innovasil cu Siliciu Bioactivat, ingredient de marcă. Noua gamă de produse inovatoare pentru mobilitate a fost lansată în România și deținută exclisiv de către Pharmalink. Aceasta este disponibilă acum spre achiziție online pe www.onlinefarmacia.ro.

Gama Innovasil a fost patentată și dezvoltată de compania belgiană Eytelia – lider european în producţia şi dezvoltarea produselor pe bază de Siliciu Bioactivat. Produsele din gama Innovasil îmbunătățesc mobilitatea și flexibilitatea, contribuind totodată și la frumusețea pielii. Datorită formulei inovatoare cu Siliciu Bioactivat stimulează, reconstruiesc și repară țesutul conjunctiv (prezent în cartilaj și oase) și mențin confortul articular.

Siliciul Bioactivat joacă un rol important pentru sănătatea țesutului conjunctiv, (oaselor, cartilajelor, tendoanelor, articulațiilor, pielii, unghiilor și părului), contribuind la sinteza elastinei și colagenului. Corpul nostru are nevoie de suplimentarea cu siliciu bioactivat deoarece capacitatea de absorbție a siliciului în organism scade odată cu înaintarea în vârstă, iar după 45-50 de ani încetează.

Eytelia a dezvoltat și brevetat procese de bioactivare care asigură siliciului mai multă biodisponibilitate, concentrație, stabilitate, absorbție și eficiență. Eytelia a creat primul Siliciu Solid cu grad mare de biodisponibilitate – Mesoporosil (Patentat 2017 WO 2017/182245).

Mesoporosil – Beneficii asupra organismului:

 • Stimulează, reconstruieşte şi repară ţesutul conjunctiv;
 • Îmbunătăţeşte mobilitatea, flexibilitatea şi frumuseţea pielii;
 • Are efect anti-aging;
 • Este eficient atât pentru persoanele active, cât și pentru pacienţi cu osteoartrită.

Innovasil Tablete este un supliment alimentar care acționează pentru sănătatea ligamentelor, sistemului osos și pielii. Acesta conține un nivel optim de siliciu bioabsorbabil. Innovasil tablete beneficiază de o formulă 100% vegană. Ingredientele din Innovasil Tablete ajută la buna funcționare a organismului. Mesoporosil este o sursă eficientă de siliciu. Vitamina C contribuie la formarea colagenului, iar calciul contribuie la sănătatea sistemului osos.

Beneficii Innovasil:

 • Susține funcționarea optimă a ligamentelor și cartilajelor;
 • Ajută la formarea normală a colagenului;
 • Contribuie la sănătatea și frumusețea pielii;
 • Contribuie la constituţia, rezistenţa, durabilitateatea şi elasticitatea ţesutului conjunctiv;
 • Sprijină funcţionarea normală a vaselor de sânge.

Alte produse din Gama Innovasil:

 • Innovasil Gel conține un nivel optim de siliciu benefic pentru ligamente, sistem osos și piele;
 • Innovasil Plasturi cu acțiune rapidă, cu Siliciu Bioactivat, arnică si uleiuri esențiale
 • Temusil Plus este un gel cu efect intens, sub formă de roll-on,cu Siliciu Bioactivat, Mentol si Gheara Diavolului, cu efecte benefice asupra tendoanelor și mușchilor;
 • Jocasil, gel protector cu efect intens, sub formă de roll-on, cu Siliciu Bioactivat, MSM, Glucozamină și Condroitină, acționează la nivel de articulații și cartilaje.

Susține-ți mobilitatea organismului cu Innovasil de la OnlineFarmacia și bucură-te de lucrurile care contează!

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola