Noi detalii despre Pixel 7 și Pixel 7 Pro ajung online; Vom primi un procesor Tensor 2 la interior

pixel7

În primele zile ale lunii ianuarie 2022 au sosit și primele informații despre Google Pixel 7 și Pixel 7 Pro, telefoane care se afișau în schițe și randări bazate pe un nou brevet. Marea noutate era mențiunea unei camere selfie integrate sub ecran, tehnologia fiind detaliată pas cu pas în documentele aferente. Azi sosesc noi informații și aflăm ce ne mai rezervă viitoarele flagship-uri de la Google.

Așa cum spune și titlul postării de față, potrivit unui nou material ajuns online se pare că duo-ul Pixel 7 este așteptat cu un procesor Google Tensor de nouă generație. Acesta va integra un modem Samsung Exynos 5300 pentru conectivitate. Avem și detalii despre numele de cod purtate de noile telefoane, nume din zona de sălbătăcie.

Astfel Pixel 7 poartă numele de cod „Cheetah„, în timp ce Pixel 7 Pro este cunoscut drept „Panther„. O mențiune interesantă în această situație este aceea că până acum câțiva ani Google folosea nume de cod din lumea acvatică cu aluzii la pești, schimbarea fiind făcută anul trecut când Pixel 6 și Pixel 6 Pro au purtat numele de cod ‘Oriole’, respectiv ‘Raven’.

Acum noile telefoane Pixel 7 au nume de bestii din junglă, poate un semnal că vor fi flagship-uri de top. Nu este clar dacă vom avea sau nu cameră selfie sub ecran, existând și posibilitatea să fie doar o versiune specială cu o asemenea dotare. Mă aștept ca telefoanele să păstreze design-ul tip Robocop și poate de această dată vom avea și pe varianta de bază un ecran superior LTPO 120Hz.

Probabil se vor reduce diferențele dintre cele două modele și un lucru pe care fanii îl așteaptă cu siguranță este o alimentare mai rapidă. Modelele Pixel 6 se încarcă la maxim 30W pe fir, în timp ce wireless ajung la 23W (Pro), 21W (vanilla). Google are suficient timp la dispoziție până la toamnă pentru a livra terminale mai bine închegate, asta după ce Pixel 6 a debutat cu multe probleme, probleme care continuă după cum vă informam și noi recent aici.

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola