Te-ai plictisit de aromele seci ale vechiului grătar? Treci la nivel profesionist cu noile cuptoare cu capac ceramic Big Green Egg!

big green egg

Dacă ești persoana la care prietenii apelează știind că tu ești adevăratul masterchef BBQ al grupului, surprinde-i cu cele mai delicioase porții de mâncare preparate cu ajutorul unui gratar gradina de tip kamado! Bucătar profesionist sau pasionat de gastronomie, Big Green Egg este mai mult decât un grătar inovativ cu ceramică și capac kamado! Pregătește-te de o experiență culinară desăvârșită, care va impresiona până și cele mai pretențioase papile din grupul tău de prieteni gurmanzi.

Pentru că, nu-i așa, mâncarea gătită fără pasiune nu are același gust, îți oferim ocazia să-ți pui în practică abilitățile și dragostea pentru mâncare într-un mod cu totul special. Gătește la foc mic acea bucată perfectă de carne, pește sau legume în EGG și lasă-te surprins de aroma deosebită. De fapt, asta înseamna pentru noi, adevăratele bucurii simple ale vieții.

Astăzi, echipa meșterilor sibieni de la PEFOC te surprinde cu un concept revoluționar de grătar ceramic. Big Green Egg este o combinație care pornește de la vechea tradiție Kamado și îmbină tehnologii revoluționare folosite de NASA în domeniul ceramicii, folosite la căptușirea învelișului exterior al navetelor spațiale. Ideal pentru a coace, găti, prăji sau afuma, EGG-ul kamado devine cel mai performant grătar de curte ce va reuși să transforme gătitul în aer liber, într-o explozie rafinată de gusturi și arome.

Ceramica Big Green Egg reflectă căldura, generând un flux de aer care face ca ingredientele și felurile de mâncare să fie extrem de suculente. Procesul de produție are loc în conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate, ceea ce explica caracteristicile excepționale ale produsului. Kamado-ul deține proprietăți superioare de izolație și poate rezista temperaturilor extreme și fluctuațiilor mari de temperatură asemena unui Weber grill de mare putere.

Adună-ți prietenii și familia în jurul acestui grătar pe cărbuni inedit și lasă gătitul să se transforme într-un veritabil festin, unde, gustul excepțional se va împleti cu emoția savurării celor mai delicioase feluri de mâncare. Această armonie culinară poartă numele Big Green Egg.

Fie că este frig de îngheață pietrele sau căldură toridă, poți găti pe EGG-ul tău tot timpul anului. Așa că, pregătește perfect pe grătar un antricot suculent sau un pește în crustă de sare, supă de crustacee, o tocăniță consistentă, pâinici crocante, pizza savuroasă sau de ce nu, chiar și un desert delicios!

Grătarul kamado este ideal și pentru mâncăruri mai sofisticate, care presupune gătitul cu pește proaspăt, crustacee sau legume. Împreună cu convectorul și piatra specială Baking Stone, puteți transforma imediat modelul Big Green Egg, într-un cuptor cu vatră, perfect pentru o pizza delicioasă. Veți fi surprinși de ușurința cu care se gătește în acest dispozitiv inovativ, care va permite creativității tale să se materializeze în adevărate capodopere culinare.

Big Green Egg este disponilbil în oferta www.pefoc.ro în mai multe variante de mărimi. În funcție de capacitatea de gătit cu ajutorul acestuia vei putea prepara mâncare pentru 4, până la 20 de persoane, simultan. Îți garantăm că în momentul în care vei începe să-l folosești îți va fi aproape imposibil să te mai întorci la un gratar pe gaz sau un grătar clasic  pe cărbuni. Nu mai sta pe gânduri și comandă acum cu livrare gratuită, un grătar kamado direct de pe site!

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola