5 motive să oferi trandafiri criogenați

cuplu cu trandafir rosu in cupola

Trandafirii se află în topurile preferințelor din întreaga lume. Celebri pentru iubirea pe care o simbolizează, trandafirii se află în majoritatea cântecelor de dragoste, buchetelor oferite și versurilor romantice. Ba mai mult, unele țări au transformat trandafirul în floarea lor națională.

Trandafirii se potrivesc oricărei ocazii: zi de naștere, nuntă sau chiar și o avansare la locul de muncă. Eleganța acestora a fost remarcată chiar și acum 5000 de ani. Trandafirul a avut numeroase sensuri de-a lungul istoriei, precum fericire, roialitate, puritate, ba chiar a avut și semnificații politice. Însă sensul care i-a adus măreția în lume este dragostea.

Dar pe cât sunt de frumoși trandafirii, pe atât sunt de trecători. Tocmai de aceea a apărut procedura de criogenare. Procesul este destul de complex, presupunând înghețarea florilor și extragerea umidității din acestea. Din fericire, procedura este disponibilă în zilele noastre și vine ca un avantaj enorm pentru iubitorii de flori!

  • Frumusețe nemuritoare

În cele mai multe cazuri, florile proaspete se ofilesc în mai puțin de 5 zile. Trandafirii criogenați pot rezista nu 1 săptămână sau 1 lună – ci ani de zile. Petalele își păstrează aspectul delicat ca și cum florile ar fi fost abia culese din grădină.

Pare surprinzător ca trandafirii să rămână la fel ca la început pe o perioadă atât de îndelungată, așa-i? Mai ales că vorbim de niște flori foarte delicate și pretențioase. Norocoasa care va primi acesti trandafiri criogenați se va bucura de aspectul lor până la nesfârșit!

  • Ușor de întreținut

Poate te gândești că pot exista numeroase cerințe pentru ca trandafirul criogenat să reziste atâta timp. Spre deosebire de florile proaspete care necesită apă, persoana care primește trandafiri criogenați nu va trebui să aibă astfel de griji. Gata cu gândul că buchetul de flori se va ofili mai repede dacă nu este udat!

trandafir alb

Pentru a-și atinge potențialul maxim de persistență, sunt doar câteva reguli de urmat. Trandafirii criogenați trebuie păstrați în zone uscate, departe de locuri cu umezeală. De asemenea, lumina soarelui poate degrada cu timpul intensitatea culorii. Urmând aceste sfaturi, trandafirul criogenat va rezista mult mai mult timp.

  • O varietate de culori 

Vrei să oferi în dar un trandafir criogenat unei persoane mai excentrice? Te temi că nuanțele florilor sunt limitate? Trandafirii criogenați se găsesc în toate culorile, inclusiv negru, verde aprins sau albastrul nopții. Orice nuanță care crezi că va surprinde persoana căreia îi dăruiești trandafirul se găsește și în formă criogenată.

Poate dorești culori mai diferite pentru un amestec contrastant de trandafiri. Câteva exemple de trandafiri criogenați în combinații distincte ar fi albastru cu galben, violet cu negru sau verde cu alb. Atuul este că nuanțele vor rămâne la fel de pronunțate chiar și cu trecerea timpului.

  • Demonstrează-ți iubirea veșnică 

Vrei să îi arăți partenerei că vei fi mereu lângă ea și că o vei iubi întotdeauna? Ce alt gest poate fi mai potrivit decât să îi oferi un cadou care simbolizează dăinuirea? Trandafirul însuși reprezintă iubirea, iar alături de eternitatea datorată criogenării îi vei demonstra dragostea nemuritoare pe care i-o porți.

trandafiri criogenati in cupola

Trandafirul criogenat vine mai ales în ajutorul celor care își exprimă sentimentele mai greu. Emoțiile sau neputința de a transmite prin cuvinte ceea ce simți nu te va opri să îți exprimi iubirea. Este un gest romantic care nu va trece neobservat!

  • Un ornament de gust de neuitat

Buchetele de trandafiri criogenați și trandafirii în cupolă au un aspect elegant, însuflețind orice cameră în care s-ar afla. Gândește-te doar cum va resimți persoana surprinsă de tine emoția simțită atunci când a primit cadoul. Iar pentru că florile rezista atâția ani, gestul tău nu va fi uitat.

Pentru un plus de plăcere, poți alege trandafirul criogenat după ce ai văzut fotografiile la o florărie online. Astfel, în funcție de stilul doamnei sau domnișoarei, vei știi cu siguranță ce trandafir criogenat să alegi. Sau te poți orienta chiar și după designul locuinței pentru a te gândi cum va integra acea persoana specială trandafirul în peisajul său zilnic.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola