Monitoarele Huawei MateView GT sunt disponibile în România, în variante de 34 şi 27 inch

Huawei a adus în România cele mai noi monitoare de gaming din seria MateView: HUAWEI MateView GT 34” și HUAWEI MateView GT 27”, pe care acum le puteţi găsi pe www.huaweistore.ro şi în reţelele de retail partenere. Detalii despre produse avem mai jos.

Monitorul de 34 inch vine cu rame foarte înguste, cu raport ultrawide, cu aspect 21:9, curbură 1500R şi o rată de refresh de 165 Hz. Numărul pasionaţilor de gaming a crescut în ultimii ani, iar preferinţele publicului s-au tot schimbat. Utilizarea monitoarelor ultrawide în configuraţii de jocuri reprezintă un trend care se tot amplifică. Se caută ecrane mari şi curbate, care să nu obosească ochii gamerilor.

Se caută şi refresh rate mare pentru gaming competitiv. Modelul MateView GT 34″ plusează cu sunet cu surround, prin soundbar-ul integrat. Rezoluţia este de 3440 x 1440 pixeli şi aspectul ultrawide de 21:9 oferă cu 33% mai mult spaţiu decât la monitoarele 16:9. Monitorul are o gamă cinematică de culori P3 de 90% şi un nivel de profunzime de culoare de 10 biţi, acoperind 1.07 miliarde culori vibrante.

Versiunea de 27 de inch are aceeaşi rată de refresh rate de 165 Hz şi o curbură a ecranului de 1500R. Oferă aspect 16:9 şi rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli. Monitorul este calibrat cu atenţie, oferind o reproducere exactă a culorilor. Există şi certificare TUV Rheinland Low Blue Light şi suport pentru tehnologie DC Dimming, pentru a elimina lumina intermitentă. Funcţiile ajută utilizatorii să reducă oboseala ochilor.

MateView GT 34″ este disponibil pe www.huaweistore.ro şi în reţelele de retail partenere la preţul recomandat de 2599 lei pentru modelul echipat cu SoundBar şi 2299 lei pentru cel fără. Versiunea de 27 inch costă 1899 lei. Oferta de Crăciun aduce reduceri importante şi cadouri promoţionale. Spre exemplu cei care cumpără un monitor MateView GT primesc un gift box şi intră în tragerile la sorţi organizate în zilele de 10, 17 şi 22 decembrie, putând câştiga unul dintre cele 15 vouchere Sephora în valoare de 300 de lei fiecare.

Citiți articolul original pe

Negarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola