Mazda CX-30 va oferi standard sistem de tracțiune integrală

Japonezii de la Mazda anunță pentru acest început de an o serie de modificări de care va beneficia modelul CX-30. Astfel, SUV-ul compact va oferi standard sistem de tracțiune integrală. Deocamdată, aceste noutăți vor fi disponibile doar pentru clienții din SUA.

Modelul entry-level CX-30 2.5 S echipat cu sistem AWD beneficiază acum și de șine de plafon din aluminiu. De asemenea, mașina capătă o nouă nuanță pentru caroserie denumită Platinum Quartz Metallic. Aceasta este disponibilă și pentru nivelurile de echipare Preferred, Premium și Turbo.

Motor de 2,5 litri de până la 253 CP

Datorită introducerii tracțiunii integrale în echiparea standard, cel mai accesibil CX-30 costă acum de la 22.200 de dolari. Prețul este cu doar 150 de dolari mai mult comparativ cu varianta 2021 cu tracțiune pe puntea față. În schimb, modelul de bază este acum cu 1.250 de dolari mai ieftin spre comparație cu modelul similar de anul trecut.

De asemenea, clienții de peste Ocean vor avea la dispoziție și o nouă versiune CX-30 2.5 S Carbon Edition. Pachetul include nuanța de gri Polymetal pentru caroserie, oglinzi exterioare finisate în negru lucios și jante negre din aluminiu de 18 inch.

La interior, clienții vor beneficia de scaune tapițate cu piele de culoarea roșie și de toate echipamentele de pe versiunea CX-30 2.5 S Preferred. Sunt oferite un volan îmbrăcat în piele, un scaun pentru șofer reglabil electric pe opt direcții și o trapă electrică.

La acestea se adaugă un sistem automat de climatizare bi-zonă, un sistem de infotainment cu ecran tactil de 8,8 inch și un instrumentar de bord digital cu afișaj de 7 inch.

Clienții pot opta pentru o motorizare cu patru cilindri aspirat natural de 2,5 litri. Acesta produce până la 189 CP și 252 Nm de cuplu. Există și o variantă turbo a acestui propulsor de 230 CP și 420 Nm de cuplu. Folosirea unei benzine cu cifră octanică mai mare urcă puterea la 253 CP și 433 Nm.

Versiunea 2022 a Mazdei CX-30 2022 va fi disponibilă începând cu luna februarie.

Sursa: Carscoops

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola