LG anunţă monitorul DualUp, cu aspect ultra-inalt 16:18, funcţii de productivitate

După un an definit de televizoarele verticale, acum vedem şi un monitor cu aspect ultra-înalt de la LG. Se numeşte LG DualUp Monitor şi e un monitor vertical cu aspect 16:18, care te face să te simţi că foloseşti două monitoare suprapuse.

Acest produs a fost prezentat în avanpremiera CES 2022 şi inaugurează un format complet nou pe piaţă. DualUp Monitor are rezoluţie de 2560 x 2880 pixeli, iar LG numeşte asta “Square Double QHD”. Atunci când folosiţi modul split screen, monitorul arată ca şi cum ai avea două display-uri de 21.5 inch unul deasupra celuilalt. LG promovează ca avantaje aici reducerea mişcărilor capului dintr-o parte în alta, una dintre raţiunile pentru care avem şi monitoare curbate de altfel.

Ideea este de a scăpa de durerile de gât. DualUp face şi economie de spaţiu şi se va livra cu suportul LG Ergo, care se poate ataşa la majoritatea birourilor şi meselor. Panoul folosit aici este un Nano IPS, care aduce luminozitate de 300 nits, contrast ratio de 1000:1 şi suport HDR10. Produsul are numele de cod 28Q780, vine cu refresh rate de 60 Hz şi timp de răspuns GtG de 5 ms.

Suportă gama de culori DCI-P3 de 98%, iar panoul LCD are suport HDR10. Soseşte cu un port DisplayPort, două HDMI-uri, un port USB-C care oferă alimentare la 96W. Odată cu modul vertical split, poţi prelua imaginea de la două PC-uri separate. Integrează şi două difuzoare de 7W co-create alături de MaxxAudio. Nu avem încă preţ, dar îl vom afla probabil la CES 2022 pe 4 ianuarie.

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola