Început de an cu povești încântătoare și spectacole memorabile la Teatrul ”Gulliver”

Program lunar Teatrul GULLIVER Ian WEB

La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, începutul de an vine cu bucuria nestăvilită a poveștilor preferate, a zâmbetelor și jocului necontenit, iar primele spectacole ale lui 2023 se remarcă prin energie artistică și prin efervescență plină de culoare, farmec și voie bună. Astfel, la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, luna ianuarie aduce un adevărat regal artistic, cu povești mult îndrăgite pentru cei mici, dar și reprezentații inedite și impresionante pentru adolescenți și întreaga familie:

  • 15 ianuarie, ora 10:30, spectacolul ”Crăiasa zăpezilor”
  • 20 ianuarie, ora 18:00, spectacolul ”Pasărea Măiastră”
  • 22 ianuarie, ora 10:30, spectacolul ”Ursul păcălit de vulpe”
  • 29 ianuarie, ora 10:30, spectacolul ”Cei trei purceluși”
  • 29 ianuarie, ora 18:00, spectacolul ”Harap Alb”

E timpul pentru povești pline de încântare și experiențe artistice memorabile, la primele spectacole ale anului de la Teatrul ”Gulliver”.

Biletele pentru spectacole se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

Mai multe detalii cu privire la spectacolele și activitățile Teatrului ”Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola