Ți-e poftă de un grătar american autentic? Încearcă noile grătare Weber pe cărbuni de la PEFOC!

gratare weber

Ce este mai bun decât mirosul delicios de mici, copănele de pui sau acea bucată de carne suculentă de vită, gătită perfect în stil BBQ American, care sfârâie apetisant pe un grătar la final de săptămână, înconjurat de familie și prietenii adevărați? Ei bine, echipa sibiană de la PEFOC ți-a pregătit o gamă specială de grătare americane premium de la Weber, astfel încât să fii gata să gătești în cel mai scurt timp, mâncărurile preferate.

Indiferent dacă preferi opțiuni portabile, ideale pentru picnicuri departe de casă, ori cauți ceva de înaltă tehnologie pentru a-ți îmbunătăți măiestria BBQ, cu siguranță, modelele de gratar Weber pe cărbuni reprezintă cea mai inspirată soluție pentru tine!

Grătar pe cărbuni Smokey Joe Premium

Optează pentru un tip de grill perfect pentru o drumeție în natură cu cei dragi! Acest model se bucură de o mărime compactă și greutate redusă, permițând transportul facil și simplu de utilizat. Grătarul beneficiază de asemenea, de un suport de transport încorporat în structura sa, care ajută la fixarea capacului pentru a împiedica orice posibil incident. Mai mult, este dotat cu sistem de tiraj lateral ce facilitează controlul procesului de ardere, dar și o cupă de măsurare a cantității de cărbuni pentru un control precis asupra combustibilului utilizat.

Grătar cărbuni Weber Classic Kettle (One-Touch Original)

Probabil cel mai achiziționat grătar pe cărbuni dintre modele disponibile în oferta Gratar.Ro, Weber Classic Kettle dovedește un mod facil de manevrare a grătarului în condiții de maximă siguranță, dar și o mentenanță facilă. Grill-ul prezintă o stabilitate optimă, un termometru performant încorporat în capacul grătarului, precum și un sistem de eliminare a cenușei din tăvița colectoare de sub grill – mereu gata pentru următorul gratar gradina!

Grătar cărbuni Weber Classic Kettle 57 cm

Varianta de 57 cm a grătarului Classic Kettle dovedește o eficiență sporită în manevrarea, procesul de gătire, dar și în modul de întreținere al grill-ului. Oferă o stabilitate mărită, termometru încorporat în capacul grătarului, dar și un sistem brevetat One-Touch! Dimensiunile generoase ale modelului classic kettle, permit utilizarea unei suprafețe mai mari pentru gătirea alimentelor, acest lucru oferind un confort garantat la utilizare. Așadar pregătește cărbunii, cleștele de grătar și apucă-te să încingi cele mai delicioase porții de carne din viața ta!

Grătar cărbuni Weber Original Kettle E-5710

Cu grătarul original kettle E-5710, orice experiență a gătitului, se desfășoară în condiții sigure și precise, grill-ul oferind stabilitate ridicată, un termometru performant și un sistem brevetat One-Touch. În acest fel, beneficiezi de un control inteligent în ceea ce privește circulația aerului cald din bolul metalic, dar și un mod intuitiv de setare a temperaturii dorite!

Grătar cărbuni Weber Go-Anywhere portabil

Oricare ar fi modul în care dorești să transporți grătarul pe cărbuni, fie că vorbim de un scuter, portbagajul bicicletei sau într-un autoturism, modelul Weber Go-Anywhere reprezintă varianta ideală pentru un picnic sau un grătar în natură! Te vei delecta cu cele mai aromate preparate, gătite în profunzime. Totodată, pentru siguranță sporită la transport și utilizare, stativul fixează capacul și cuva grătarului!

Acum că știi câte ceva despre acest gratar carbune premium, intră pe site-ul oficial www.pefoc.ro la secțiunea dedicată grătarelor de grădină și alege-ți modelul ideal pentru nevoile și bugetul tău! Transformă orice moment într-o experiența culinară inedită și pregătește-te de un ospăț culinar pe terasa casei tale, în foișorul din curte sau la un picnic încântător, alături de familie și toți prietenii pofticioși.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola