5 idei de unghii cu acril la modă pentru 2023

pudre acrilice pearl nails

Calitatea produselor în manichiură îți oferă siguranța că manichiura ta sau a clientelor tale va fi rezistentă, fapt pentru care Pearl Nails va pune la dispoziție prafurile acrilice.

Unghiile acrilice au fost mereu populare pentru cei care doresc să adauge lungime, rezistență și stil unghiilor lor naturale. Acestea reprezintă o opțiune versatilă și personalizabilă care îți permite să îți exprimi creativitatea și să rămâi în pas cu cele mai recente tendințe. Așadar, de ce să nu înveți cum să creezi singură unghii acrilice uimitoare?

Beneficiile unghiilor acrilice

În primul rând, unghiile acrilice oferă mai multe avantaje față de unghiile naturale, începând cu rezistența și durabilitate sporită. Mai mult, oferă și posibilitatea de a crea o suprafață consistentă și netedă și sunt ușor de reparat dacă sunt ciobite sau crăpat, aducând în același timp posibilități infinite de design.

Pregătirea unghiilor pentru acril

Înainte de a te lansa în crearea propriilor unghii acrilice, trebuie să le pregătești pe cele naturale prin îndepărtarea ojei actuale. Începe prin a îndepărta oja veche cu un dizolvant delicat, fără acetonă, apoi taie și modelează unghiile cu o pilă. Ulterior, folosind un împingător de cuticule sau un băț de lemn de portocal, împinge ușor cuticulele înapoi pentru a crea o bază curată pentru unghiile acrilice.

Acum că unghiile tale sunt pregătite, hai să explorăm unele dintre cele mai noi tendințe în materie de unghii cu acril pentru 2023.

Unghii acrilice ombre

Unghiile ombre sunt la modă și sunt mai ușor de realizat decât ai putea crede! Începe cu o culoare mai deschisă la baza unghiei și amestecă-o treptat cu o nuanță mai închisă spre vârf.

Unghii acrilice marmorate

Pentru un aspect luxos, de înaltă clasă, încearcă unghiile acrilice de marmură. Acest design complicat este creat prin amestecarea a două sau mai multe culori, apoi aplicând compoziția pe unghii cu ajutorul unui instrument special sau chiar cu o scobitoare.

Unghii acrilice cromate

Parcă te desprinzi din viitor cu unghiile acrilice cromate. Pentru a obține acest aspect, aplică o pudră cromată peste un strat de top coat de gel polimerizat și lustruiește-o pe suprafața unghiei până când se creează un finisaj ca o oglindă.

Unghii 3D

Arta unghiilor 3D este o modalitate amuzantă și inovatoare de a le face să iasă în evidență. Optează pentru pietre și alte ornamente pentru a crea modele unice, care să atragă atenția.

Modele de unghii abstracte

Dezlănțuie artistul din tine cu modele de unghii abstracte. Combină diferite forme, culori și modele pentru a crea un mic spectacol pe unghiile tale.

Îngrijirea unghiilor cu acril

Pentru ca unghiile tale acrilice să arate cât mai bine, va trebui să le întreții corespunzător. Acestea intervenții regulate la fiecare 2-3 săptămâni pentru a le menține un aspect proaspăt și pentru a preveni deteriorarea. Cel mai bine apelezi la un specialist pentru acest serviciu sau înveți să o faci pe cont propriu cu instrumentele și tehnicile adecvate. De asemenea, între vizitele la salon, ai grijă de unghiile acrilice prin păstrarea lor curată și uscată, folosind un dizolvant de lac de unghii fără acetonă și prin hidratarea zilnică a cuticulelor cu ulei.

Produsele profesionale de manichiură de la Pearl Nails vă asigură calitatea și rezistența în procesul modelarea unghiilor cu pudră acrilică

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola