Huawei Mate V, telefon pliabil cu clapeta apare în imagini, cu un design atipic de cameră şi ecran secundar

Am aflat pe 3 decembrie că Huawei îşi va ţine ultimul mare eveniment din 2021 pe 23 decembrie, iar acolo ar urma să prezinte primul său telefon pliabil cu clapeta (Mate V), alături de o tabletă E-Ink, noi laptopuri şi un ceas cu tensiometru. Telefonul nu a fost lipsit de scăpări şi includem aici şi o randare, dar azi a apărut o imagine ce expune un design nou.

Huawei Mate V ar fi numele acestui produs şi el va aduce un design în stil Galaxy Z Flip, cel puţin la nivel de format. Se zvonea la un moment dat ca Huawei a optat pentru un mecanism mai simplu de balama, pentru a ţine jos costurile şi a avea mai puţine componente predispuse la defecţiune. Ceea ce vedem azi în noua imagine surprinde: două inele în zona din spate, unul găzduind camera şi unul ecranul secundar, cel Cover.

Asta înseamnă că telefonul păstrează identitatea vizuală a lui Huawei P50, dar personal nu cred că va arăta aşa. Am mai văzut şi alte randari cu camera tripla dispusă în linie sau o cameră duala discretă, plus un ecran secundar mai generos decât cel de pe Galaxy Z Flip 3. Telefonul e aşteptat să debuteze cu procesor Kirin 9000 la interior sau un Snapdragon din Seria 8, dar va suporta doar conectivitate 4G.

De văzut şi cum se adaptează EMUI 12 la acest format de pliabil cu clapeta sau eventual dacă terminalul vine cu HarmonyOS. Anticipez şi minim 8 GB RAM la bord, 128 GB stocare, un ecran de 6.7 inch pliabil pe mijloc, mai degrabă cu refresh rate de 90 Hz decât de 120 Hz şi probabil o cameră de 50 MP şi una ultrawide de 12 sau 13 MP.

Citiți articolul original pe Mobilissimo

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola