Huawei anunţă Sound Joy, prima boxă portabilă inteligentă a companiei, proiectată alături de Devialet

Huawei colaborează cu francezii de la Devialet, dezvoltând o serie de boxe din gama Sound, care se remarcă prin bas puternic şi sunet de calitate. Acum apare şi o nouă abordare a acestei serii sub forma primei boxe portabile inteligente Huawei: Huawei Sound Joy.

Produsul soseşte la fix pentru a fi pe lista cadourilor de Crăciun în acest an. Boxa are un design compact, elegant, portabil şi este concepută pentru a fi folosită zinic, oferind consumatorilor un confort deosebit şi o experienţă audio premium. Asta chiar dacă nu sunt acasă şi au un stil de viaţă activ. Corpul acestui dispozitiv este certificat IP67 şi are un material tip ţesătură. Rezistă la apă şi praf are şi o suprafaţă anti alunecare, extra aderentă.

Autonomia lui Sound Joy ajunge până la 26 ore de redare audio, iar produsul are suport pentru încărcare rapidă: 10 minute de alimentare asigura o oră de funcţionare. O încărcare completă durează 3 ore. Noul venit are o greutate de 680 de grame, diametru de 73 mm şi este la fel de uşor de transportat că o sticlă cu apă. Radiatorul pasiv tip Push-Push include două diafragme plasate spate în spate şi echilibrează undele sonore, pentru sunete mai clare, fără distorsiuni.

Cavitatea sonoră de 0.25 litri este teoretic mică, dar totuşi îi asigură acestui gadget până la 79 dBA volum la o distanţă de 2 metri. Are şi funcţii ca One Touch Transfer pentru conectarea uşoară a telefonului vostru, dar şi Automatic Discovery pentru conectarea la laptop, tableta sau telefon.

Boxa Huawei este disponibilă pe www.huaweistore.ro şi în reţelele partenere de retail, la preţul recomandat de 599 de lei, în două variante de culoare: Obsidian Black şi Spruce Green.

Citiți articolul original pe

Negarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola