Guvernul va aproba investiții de peste 6,1 miliarde de lei pentru infrastructura feroviară din porturile Constanța și Galați

vagoane portul constanta

Guvernul va adopta miercuri două hotărâri care vizează investiții de peste 6,1 miliarde de lei pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare din porturile Constanța și Galați, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

  • „Avem două hotărâri de Guvern prin care ne asigurăm că vom continua lucrările de dezvoltare a infrastructurii în cele 2 porturi de relevanță. Este vorba de portul Constanța – discutăm de investiții de peste 5 miliarde de lei care sunt în mod special destinate pentru dezvoltarea serviciilor publice și a componentei feroviare, fiind vorba de circa 250 km de cale ferată.
  • La portul Galați discutăm de asemenea de investiții care vor asigura dezvoltarea componentei de transport multimodal. Portul Galați a căpătat o relevanță aparte odată cu declanșarea conflictului din Ucraina și sprijinul pe care țara noastră l-a realizat prin reoperaționalizarea căii ferate de la Galați la Giurgiulești, dar în același timp trebuie să vedem proiectul mare prin care ne asigurăm conectivitatea între fluviile Dunărea și Rin”, a spus premierul.

VEZI AICI COSTURILE PENTRU CONSTANȚA ȘI GALAȚI


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola