Fotolii moderne pentru biroul tau

Fotoliile aduc o stare de relaxare, pofta de a citi o carte, de a socializa cu prietenii. Sunt locul unde te asezi confortabil si te linistesti dupa o zi lunga.

Fotoliile aduc o stare de relaxare, pofta de a citi o carte, de a socializa cu prietenii. Sunt locul unde te asezi confortabil si te linistesti dupa o zi lunga. In ultimii ani, insa, fotoliile au devenit o piesa de mobilier importanta in toate tipurile de afaceri si de birouri. Aceste fotolii nu sunt intotdeauna pentru relaxare, dar ajuta la acomodarea invitatilor, clientilor sau la confortul angajatilor intr-un mediu business.

Concept22 lucreaza cu o mare varietate de business-uri, de la birouri, magazine, clinici, saloane si altele. Livreaza fotolii din piele si nu numai, ce se potrivesc in toate aceste spatii, oferind locuri de asteptare, relaxare si chiar de lucru angajatilor sau oaspetilor.

Fotolii din piele pentru afaceri

Receptii si holuri de asteptare

In receptii, seturile formate din canapele si fotolii sunt cele mai des intalnite. Desi nu sunt practice in toate situatiile, multe companii au fotolii din piele la receptie sau pe holuri, in locul demodatelor scaune. Cu lemn, metal sau un amestec al celor doua, sa ai fotolii la receptie pot face compania ta sa para mai primitoare cu potentiali parteneri sau clienti.

Sali de sedinta

In birourile moderne, dar si in alte companii, fotoliile au devenit mai populare decat clasicele scaune de birou. In timpul sedintelor lungi e mult mai suportabil sa stai intr-un fotoliu confortabil. In functie de specificul si de mediul companiei, fotoliile pot face diferenta intre compania ta si cele “traditionale”.

Birouri personale

Fotoliile moderne au devenit un necesar in birourile personale. Atunci cand potentiali parteneri sau clienti iti viziteaza biroul, le oferi un loc nu pe un scaun mic si inconfortabil, ci intr-un fotoliu comod si primitor! Ii va face sa se simta bineveniti si importanti. Fotoliile din piele au un aer profesional si ajuta la construirea unei imagini de business de succes.

Zone de lounge

Pentru oaspeti sau angajati, sa folosesti fotolii in loc de scaune de dining in zona de lounge creaza un mediu mai relaxat. Tu nu preferi sa astepti cand ai o programare undeva, intr-un fotoliu confortabil, in loc sa stai pe un scaun mic, rigid, fix si incomod? Pe de alta parte, sa ai fotolii in sala de relaxare – break room, in loc de scaune, ajuta angajatii sa se relaxeze, sa se reincarce si sa fie mai bine pregatiti pentru restul programului de lucru. Cu ajutorul unor fotolii confortabile, iti poti motiva mai bine angajatii si le poti mari productivitatea.

Spatii in magazine

In loc de vechile scaune sau banci cu locuri din plastic, multe magazine ofera fotolii confortabile chiar si in cabinele de proba. Ca le folositi pentru interiorul cabinelor de proba, sau pentru spatiul unde insotitorii persoanelor care probeaza asteapta, fotoliile creaza o atmosfera mai primitoare pentru probatul hainelor si pot influenta decizia de cumparare in bine. Pielea nu este greu de intretinut si de pastrat curata si este rezistenta la folosirea cu regularitate, cum se intampla in magazinele de imbracaminte.

Pentru fotolii moderne, dar si pentru modele clasice, contactati Concept22. Livreaza mobilier din lemn masiv, mobilier exotic si chiar si tablouri si decoratiuni. Consultati acum gama de fotolii piele de la Concept22!

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola