Euro NCAP a publicat rezultatele celor mai recente teste de siguranță (iulie 2022)

Kia Sportage 2022 800 2d

Euro NCAP a publicat rezultatele celor mai recente teste de siguranță, iar Alfa Romeo Tonale, Kia Sportage, Cupra Born și Mercedes-Benz T-Class / Citan Tourer au primit ratingul maxim de cinci stele. BMW i4 și Toyota Aygo X au primit un calificativ de patru stele.

Începând cu Tonale, cel mai nou model Alfa Romeo, SUV-ul italian a obținut un punctaj de 83% protecție pentru ocupanții adulți, 85% pentru ocupanții copii, 67% pentru utilizatorii vulnerabili ai drumurilor și 85% pentru sistemele de siguranță, pentru un total de cinci stele, scrie Carscoops.com.

Un alt SUV care a fost lăudat de Euro NCAP a fost noul Kia Sportage

Este vorba de Sportage cu specificații pentru UE. El a împărțit un rating de cinci stele cu fratele Hyundai Tucson. Sportage a obținut un punctaj de 87% pentru ocupanții adulți, 86% pentru ocupanții copii, 66% pentru utilizatorii vulnerabili ai drumurilor și 72% pentru sistemele de siguranță.

Modelul complet electric Cupra Born este identic din punct de vedere mecanic cu VW ID.3, scorurile sale ușor diferite pentru ocupanții adulți (90% în loc de 87%), utilizatorii vulnerabili ai drumurilor (73% în loc de 71%) și sistemele de siguranță (80% în loc de 88%) neafectând ratingul general de cinci stele.

Mercedes-Benz Clasa T și Citan Tourer au primit, de asemenea, cinci stele, depășind fratele de patru stele Renault Kangoo, grație unor echipamente de siguranță mai bune, inclusiv a unui nou airbag central. Monovolumele Mercedes au obținut un scor impresionant de 91% pentru ocupanții adulți, un scor excepțional de 93% pentru ocupanții copii, o medie de 69% pentru utilizatorii vulnerabili ai drumurilor și un scor foarte bun de 90% pentru sistemele de siguranță

Trecând la BMW i4, modelul german a primit un rating de patru stele

Modelul complet electric a obținut scoruri ridicate în ceea ce privește pasagerii adulți (87%), pasagerii copii (87%) și utilizatorii vulnerabili ai drumurilor (71%), dar a ratat o stea din cauza scorului mai mic în domeniul sistemelor de siguranță (64%). Atenție, i4 împarte senzorii cu BMW Seria 3 pre-facelift, care a fost testat în 2019 cu cinci stele, dar standardele Euro NCAP s-au schimbat de atunci. Rămâne de văzut dacă Seria 3 facelift va obține o notă mai bună.

Nu în ultimul rând, noua Toyota Aygo X a obținut un rating respectabil de patru stele pentru segmentul vehiculelor urbane. Micul crossover a obținut un punctaj de 78% pentru ocupanții adulți și ocupanții copii, 74% pentru utilizatorii vulnerabili ai drumurilor și 81% pentru sistemele de siguranță.


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola