Cauta
Adauga
Sign In

Epilarea cu laser de la Clinica Yiara – 10 motive sa alegi aceasta procedura

Epilarea cu laser de la Clinica Yiara – 10 motive sa alegi aceasta procedura

Epilarea cu laser este o procedura cosmetica inovatoare care are multe beneficii. Cu ajutorul ei, poti capata o piele neteda si atractiva rapid, fara durere si pentru o lunga perioada de timp.

Multi au auzit despre epilarea definitiva cu laser, dar nu toti stiu in ce conta aceasta proceduri si care sunt avantajele acesteia. Clinica Yiara ofera astfel de proceduri moderne, realizate de medicii dermatologi.

Tehnicile de indepartare a parului cu laser oferite de o clinica dermatologie sunt fundamental diferite de alte metode precum ceara sau rasul cu lama. Principala diferenta este eficacitatea, durabilitatea efectului si placerea de a avea o piele neteda, fara par nedorit.

In primul caz, fasciculul de lumina generat ajunge la foliculul de par cu viteza fulgerului, il incalzeste, iar radacina acestuia moare. In acest caz, parul nu se mai poate recupera. Dupa prima sedinta, o parte din par este distrusa; pentru a indeparta firele de par ramase, sunt necesare mai multe sedinte. Rezultatul este o piele perfect neteda.

Pentru cei care se indoiesc daca au nevoie de epilare cu laser, sa ne uitam la principalele beneficii ale acestei proceduri.

10 motive sa alegi epilarea cu laser

  1. Epilarea cu laser din Clinica Yiara este cea mai eficienta procedura de indepartare a parului. Iti permite sa scapi de orice tip de par, chiar si pe zonele atipice ale pielii.
  2. Senzatiile neplacute la efectuarea epilarii cu laser sunt minime in comparatie cu orice alte tipuri de epilare. Doar un laser poate face indepartarea parului nedureroasa.
  3. Procedura de indepartare a parului cu laser se efectueaza suficient de rapid. De exemplu, va dura doar 10 minute pentru a trata zona pielii de deasupra buzei superioare, 15 minute pentru axile si cel mult 30 de minute pentru picioare.
  4. Epilarea cu laser se realizeaza indiferent de anotimp.
  5. Dispozitivul cu laser este cel mai hipoalergenic aparat, care, pe langa toate, are un efect antiinflamator asupra pielii, ucigand bacteriile.
  6. Procedura este efectuata pe un echipament certificat, iar tu poti fi sigur ca pielea nu va fi ranita, deoarece un laser de inalta calitate este absorbit numai de pigmentul parului, fara a atinge pielea.
  7. Dupa indepartarea parului cu laser, nu te vei confrunta niciodata cu problema firelor de par crescute sub piele – foliculita.
  8. Cei mai inalti indicatori de eficienta sunt pentru indepartarea parului cu laser, de exemplu, o procedura similara de fotoepilare nu da astfel de rezultate.
  9. Parul de toate culorile este supus laserului.
  10. Este recomandata indiferent de sex: in conditiile in care tehnologia a evoluat atat de mult, in special in ultimii ani, astazi putem beneficia, din fericire, de epilarea definitiva cu laser, una dintre cele mai folosite tehnici de catre femeile, dar si barbatii din intreaga lume.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola