Diferențele dintre detergent lichid și detergent pudră. Ce să folosești pentru haine la mașina de spălat

Diferentele dintre detergent lichid si detergent pudra

În zilele noastre, spălatul rufelor a devenit extrem de facil, având în vedere gama largă de detergenți pudră și lichizi care există pe piață. Specialiștii susțin că trebuie să știi care tip de detergent li se potrivește hainelor tale, pentru ca materialele textile să nu se strice.

Când trebuie să folosim detergent pudră sau lichid la mașina de spălat

Sfatul specialiștilor este să folosești detergent de rufe sub formă de pudră, atunci când trebuie să speli multe haine, iar mașina ta de spălat are o capacitate mică de încărcare.

Prețul său mai mic per calitate derivă din faptul că acesta este mai ușor de transportat, dar și de fabricat, în comparație cu detergentul lichid. De asemenea, ambalajul detergentului pudră este sustenabil și prietenos cu mediul înconjurător.

Ce folosim la temperaturi mai mici

Atunci când ai doar câteva articole pe care vrei să le speli rapid, la un program de 15 sau 30 de minute, la temperaturi mai mici, trebuie să folosești un detergent lichid, deoarece cel pudră nu reprezintă cea mai bună opțiune.

Pudra riscă să nu se dizolve complet și să lase pete inestetice pe haine, în timp ce detergentul lichid, în această situație, se dizolvă mult mai ușor în apă puțin mai rece.

Ce detergent folosești pentru a îndepărta petele

Dacă vorbim de pete încăpățânate, precum cele de iarbă sau noroi, poți opta fără probleme pentru detergentul pudră.

Cel lichid este recunoscut pentru faptul că îndepărtează cu succes petele de grăsime, cele mai frecvent întâlnite. Detergentul lichid este mult mai eficient, deoarece conține ingrediente active care îndepărtează mai ușor petele.

Ce detergent nu afectează mașina de spălat

Atunci când iei în considerare binele mașinii tale de spălat, trebuie să te gândești la faptul că detergentul pudră ce nu s-a dizolvat poate înfunda mașina de spălat, fosa septică și sistemul de drenaj.

Prin urmare, acestea duc la funcționarea defectuoasă a mașinii de spălat. De aceea, tot mai mulți români optează pentru utilizarea detergentului lichid pentru a-și curăța rufele și hainele favorite, deoarece se dizolvă foarte repede în apă și nu prezintă un risc să se formeze reziduuri.

De asemenea, capsulele de detergent au devenit extrem de populare în ultimii ani, iar specialiștii le recomandă românilor să le testeze pentru a realiza dacă sunt sau nu potrivite pentru articolele lor vestimentare.


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola