De unde alegi piese auto pentru Ford sau alte modele de mașini?

Dezmembrari piese auto

Defecțiunile auto sunt situații destul de comune cu care se confrunta orice șofer la un moment dat, având în vedere că mașinile au componente cu o durată de viață limitată. Această limita poate varia destul de mult (depinde de numeroși factori, printre care se numără și modul de întreținere al mașinii), însă nu este greșit a spune că defecțiunile auto sunt practic inevitabile. Indiferent dacă dispui de o mașină marca Ford, Opel, BMW sau orice alt brand, mai devreme sau mai târziu vei fi pus automat în situația de a investi în anumite componente. Astfel de situații sunt neplăcute nu doar din punct de vedere financiar, ci și prin faptul că uneori, anumite piese pot fi greu de regăsit, chiar și pe o piață a componentelor auto dezvoltată.

Apariția unei defecțiuni la nivelul mașinii, îi lasă în general pe șoferi cu două opțiuni la dispoziție și anume, fie optează pentru piese auto noi, fie pentru cele de pe piața second-hand. Ambele opțiuni au avantaje și dezavantaje, astfel că este dificil a se oferi un răspuns clar la întrebarea “care dintre soluțiile existente este mai potrivită?” În prezent, piesele auto obținute din dezmembrări (considerate a face parte din piața second hand a componentelor auto desigur), se bucură de tot mai multă atenție din partea șoferilor pe fondul cumulului de avantaje pe care îl prezintă. Iată câteva dintre cele mai importante!

Prețuri mai avantajoase

Prețul de achiziție al componentelor auto este cel mai adesea și unul dintre factorii de decizie, astfel că nu este de mirare faptul că piesele auto obținute din dezmembrări devin din ce în ce mai populare. Echilibrul perfect dintre calitate și cost, transformă piesele auto obținute din dezmembrări, într-o alegere mai mult decât inspirată, în special pentru cei care nu sunt dispuși să cheltuiască bugete mari pentru piesele noi.

Funcționalitate excelentă

În alegerea componentelor auto nu există loc de niciun fel de compromis, pentru că la mijloc este vorba atât despre performanțele mașinii, cât și despre siguranța șoferului și a pasagerului. Piesele auto obținute din dezmembrări trec printr-un amplu proces de verificare în momentul în care sunt extrase, ceea ce garantează practic faptul că acestea sunt perfect funcționale.

Factură și garanție

Piesele auto obținute din dezmembrări vin însoțite de factură și garanție, astfel că în situația în care ai comandat o piesă și nu se ridica la nivelul așteptărilor tale, ai posibilitatea de a o returna în termen de 14 zile. În situația apariției unor defecțiuni, vei putea solicita reparații, invocând desigur garanția care ți-a fost oferită.

Varietate mare de piese, la cel mult un click distanță

Printre avantajele alegerii acestor tipuri de piese se regăsește și diversitatea absolut impresionantă de componente ce pot fi găsite la un click distanță. Indiferent dacă ai nevoie de piese auto performante pentru Ford, Audi, Mercedes sau orice altă marcă de mașină, în cadrul unui parc auto de dezmembrări, ai șanse să regăsești cu ușurință toate componente de care ai nevoie. Aceste parcuri dezmembrează numeroase modele de autoturisme, vechi și noi, astfel că tot aici pot fi găsite cu ușurință chiar și cele mai rare piese.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola