De ce să porți cu toată încrederea extravagantele pălării de damă?

www palariadadarlat ro

Lumea modei se află într-o continuă schimbare, astfel că nu este de mirare faptul că ceea ce se afla în tendințe în acest sezon, probabil va părăsi podiumul în anul ce urmează. Există însă o serie de accesorii vestimentare care și-au păstrat cu succes locul cuvenit, depășind orice bariere ale timpului. Este vorba despre clasicele pălării de damă, accesorii pe care de multe ori evităm să le purtăm, crezând ca sunt mult prea pretențioase. În realitate, pălăriile de damă pot fi purtate într-o varietate de circumstanțe, oferind purtătoarei un aer aparte. Într-un fel sau altul, orice femeie își dorește să iasă în evidență în cadrul evenimentelor la care participa, iar pălăriile sunt accesoriile care le pot oferi din plin acest privilegiu.

Multe femei consideră că pălăriile se pretează a fi purtate doar vara sau doar în anumite circumstanțe (fapt pentru care sunt privite adesea ca accesorii destul de pretențioase). În realitate, pălăriile sunt niște accesorii foarte versatile, mai ales dacă se ține cont de faptul ca exista atât pălării de damă elegante, cât și pălării care se potrivesc perfect unei ținute casual. Iată așadar câteva motive solide pentru care să porți încrezătoare o pălărie de damă, ori de câte ori ai ocazia!

Te scoate din anonimat

Deși sunt niște accesorii absolut fabuloase, pălăriile nu sunt purtate în mod constant din teama unor alegeri neinspirate, ceea ce înseamnă că ai toate șansele de a fi o prezență unică la unul dintre evenimentele la care participi. O pălărie este accesoriul perfect pe care să îl alegi și să îl adaptezi ținutei tale atunci când îți dorești să fii o prezență unică și să întorci privirile curioase ale celor din jur. O pălărie de damă extravagantă te va scoate cu certitudine din anonimat și din orice tipare ale banalului. O pălărie extravagantă și o atitudine corectă sunt elemente cheie ale unei prezențe de invidiat în absolut orice circumstanță

Te fac misterioasă

Femeile care poartă pălării sunt în mod automat învăluite în mister, care dau impresia unor personalități puternice, care evită să ofere detalii despre propria persoana celor prezenți. Misterul și eleganța sunt detalii ce nu pot rămâne neobservate, de aceea purtarea unei pălării de damă este accesoriul perfect pentru femeile cu personalități puternice. Dacă îți place să stârnești curiozități și să nu lași niciun detaliu despre tine să îți scape, purtarea unei pălării de damă elegantă este obligatorie pentru tine.

Îți completează excelent orice ținută

Pălăriile de damă nu sunt atât de pretențioase pe cât ar fi tentate unele femei să creadă. Dat fiind faptul că la ora actuală există o multitudine de modele de pălării, tot ce rămâne de făcut este să o alegi pe cea potrivită și să oferi ținutelor tale o imagine unică și extravagantă. Pălăriile elegante trebuie asortate cu atenție și doar ținutelor elegante, astfel încât să se poată crea un echilibru vestimentar perfect. O pălărie însă poate fi purtată și la o ținută casual, însă pentru acest lucru vei avea nevoie de una pe care să o poți integra într-o astfel de ținută.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola