De ce să alegeţi servicii de print digital?

Ce este imprimarea digitală?

Imprimarea digitală este procesul de imprimare a imaginilor digitale direct pe o varietate de suporturi media. Nu este nevoie de o placă de imprimare, spre deosebire de imprimarea offset. Fișierele digitale, cum ar fi fișierele PDF sau fișierele de editare desktop, pot fi trimise direct la presa digitală pentru a imprima pe hârtie, hârtie foto, pânză, material textil, materiale sintetice, carton și alte substraturi.

Print digital vs. imprimare offset

Imprimarea digitală diferă de cea tradițională. Când alegeți servicii print digital, mașinile de imprimare digitală nu necesită plăci de imprimare. În loc să folosească plăci metalice pentru a transfera o imagine, presa tipografică digitală imprimă imaginea direct pe suportul de suport.

Tehnologia de imprimare a producției digitale evoluează rapid, iar calitatea imprimării digitale se îmbunătățește continuu. Aceste progrese oferă o calitate a imprimării care imită offsetul. Imprimarea digitală oferă avantaje suplimentare, inclusiv:

  • Imprimarea datelor variabile personalizate
  • Imprimare la cerere
  • Răspunsuri rapide

Tipărirea digitală este cea mai modernă metodă de tipărire. Prin capacitatea sa de a transforma rapid proiectele pe care le aveți, digitalul vă permite personalizare și eficiență. De asemenea, când vă gândiți la prețuri print digital trebuie să știți că acestea sunt extrem de convenabile.

Când este imprimarea digitală cea mai bună alegere?

Imprimarea digitală ar putea fi alegerea potrivită pentru proiectul dvs. dacă:

Aveți un buget redus

Imprimarea digitală a schimbat modul tipăririi asta datorită faptului că tipărirea digitală este ieftină. Tehnologia avansată a făcut ca imprimarea să fie un proces mult mai ușor și mai rapid.

Deoarece imprimarea digitală nu necesită pașii mecanici – crearea culorilor, dezlipirea pieselor, realizarea și mutarea plăcilor – costurile tind să fie mai rezonabile pentru o cantitate mai mică de copii. Astfel, o să beneficiați de prețuri print digital scăzute.

Doriți personalizare

Astăzi, este obișnuit să ne așteptăm ca materialele tipărite să fie actualizate și personalizate pentru a se potrivi nevoilor dvs. Deoarece toate desenele tipărite digital sunt create digital, acestea sunt destul de ușor de actualizat sau de modificat dacă sunt necesare reimprimări. Dimensiunea materialului tipărit este ușor de reglat asta înseamnă că orice, de la panouri publicitare la etichete ale produselor, până la cărți poștale pot fi tipărite dacă alegeți servicii print digital. În plus, aproape tot spectrul de culori este la dispoziția dumneavoastră în procesul de proiectare, deoarece potrivirile exacte ale culorilor nu sunt o problemă cu această metodă de imprimare, datorită tehnologiilor îmbunătățite.

Sunteți în criză de timp

După cum s-a menționat mai sus, imprimarea digitală necesită mai puțin timp decât alte metode, deoarece nu este necesară oprirea plăcilor pe tot parcursul procesului, aşadar, puteţi opta pentru servicii print digital dacă aveţi un proiect urgent de printat.

Dezvoltarea strategiei în alegerea celor mai bune servicii de print digital

Marketingul poate părea consumator de timp și complex, dar nu este. Se bazează pe câteva elemente fundamentale: să vă cunoașteți publicul țintă, să decideți ce doriți să comunicați şi să alegeți tactica ce funcționează cel mai bine.

Indiferent dacă dețineți o afacere mică, o corporație mare sau sunteți doar însărcinat în găsirea celor mai bune prețuri print digital, dezvoltarea unei strategii legată de servicii print digital este cheia pentru a avea succes.

Pregătirea pentru tipărire: cunoașterea publicului

Probabil unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărei lucrări de tipărire: publicul țintă. Identificarea publicului dvs. și crearea unui mesaj care rezonează cu acesta vă va ajuta să ajungeți la cât mai mulți oameni posibil. Întrebați-vă exact la cine doriți să ajungeți și ce încercați să comunicați și asigurați-vă că transmiteți acest lucru în mesaj și design.

Planificarea unui proiect de tipărire: alegerea mediului potrivit

După ce v-ați gândit puțin la publicul țintă și la mesajul pe care doriți să le transmiteți, trebuie să vă gândiți la servicii print digital. Există o mulțime de opțiuni de imprimare diferite disponibile, dar cea mai potrivită pentru dvs. depinde în cele din urmă de o varietate de factori, inclusiv publicul, preferințele personale, designul, industria dvs. și așa mai departe.

Cunoașterea bugetului

Odată ce v-ați stabilit elementele de bază, aţi ales compania care oferă servicii print digital, este timpul să începeți să schițați un buget pentru proiectul dvs. de tipărire. Bugetul dvs. vă va influența opțiunile de imprimare pe care le faceți, inclusiv dimensiunea, materialele, calitatea cernelii, opțiunile de culoare, finisajele și multe altele.

În afacerea dvs., trebuie să stabiliți prețuri print digital într-un punct care să fie competitiv cu furnizori comparabili și să ofere în continuare suficient profit pentru ca afacerea dvs. să continue să funcționeze și să crească. Stabiliți costurile de imprimare. Determinați marja obiectivă de profit. După ce ați stabilit costurile și ați decis ce compania alegeți pentru servicii print digital, gândiți-vă la profitul pe care doriți să îl obțineți.

Consultarea unui expert în servicii print digital la începutul procesului poate fi o modalitate excelentă de a vă dezvolta planul bugetar, de a face selecții de imprimare și de a identifica orice probleme care ar putea apărea în timpul procesului de producție.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola