De ce este bine să pui bomboane și acadele în bradul de Crăciun. Mulți români au renunțat la acest obicei

bomboane de brad

Bradul este cel mai important element de Crăciun, care nu lipsește din nicio locuință. Este un simbol al Crăciunului, al sărbătorii, împodobit cu tot felul de ornamente, dar puțini știu ce rol au bomboanele. Află care este tradiția acestora și de ce se pun, de fapt, în pom. Nu te ai fi gândit la asta.

De ce se pun, de fapt, bomboane în brad

Împodobitul bradului este unul dintre cele mai frumoase obiceiuri, la care participă întreaga familie. Acesta poate fi împodobit după bunul plac, cu ornamentele pe care le preferă fiecare, dar există și decorațiuni pe care trebuie să le cuprindă pentru ca bogăția să se înmulțească în anul care vine.

Bomboanele sunt considerate, de cele mai multe ori, opționale, dar se pare că acestea sunt, de fapt, obligatorii. Puțini știu că ele nu sunt decât un moft și că au legătură cu arta feng-shui. Acest element de decor nu ar trebui să lipsească din pomul de Crăciun al niciunei case.

Se spune că bradul în sine este un element al bogăției, al fericirii și respectului față de Nașterea Domnului. Pentru a avea cu totul un efect miraculos, nu uita să pui în el detaliile care pot face diferența și îți vor aduce un an nou plin de reușite financiare.

Totuși, există un aspect pe care foarte puțini îl iau în considerare, dar care poate să aducă un venit semnificativ – ceva atât de simplu încât vei fi uimit că nu l-ai implementat mai devreme. Pe lângă globulețe, instalație sau beteală, mai este un element ce nu trebuie să lipsească…


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! prinGalati.ro preia articole din presa națională cu scopul de a oferi cititorilor informații utile și interesante din diverse surse online. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (playtech.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola