Iți dorești o afacere online? Iată de ce ai nevoie de domenii și cum îl poți alege mult mai simplu pe cel potrivit!

Gazduire ro

Ai luat decizia de a lansa un mic business pe Internet? Felicitări! Ai făcut un prim pas important înspre lansarea unei afaceri în mediul online. Din păcate însă, acesta nu este suficient pentru a putea vorbi despre succes, nu într-un mediu atât de competitiv precum este cel online. Printre lucrurile de bază de care un site are nevoie pentru a exista pe Internet, cele mai importante sunt cele de domenii web (înregistrare domenii) și cele de web hosting (găzduire web). Fără ca acestea să existe în prealabil, un site nu poate exista pe Internet în forma cu care ne-am obișnuit cu toții.

În zilele noastre, succesul unei afaceri depinde foarte mult de succesul pe care îl are pe Internet. Acesta este și unul dintre motivele pentru care numărul site-urilor online se află într-o creștere constantă de la un an la altul. Pentru a avea succes în online însă, ai nevoie de un nume de domeniu bun, pe care va trebui să îl alegi ținand cont de câteva detalii importante. Iată așadar de ce avem nevoie de domenii web și cum alegem cele mai inspirate nume de domeniu pentru viitorul business!

Domeniile sunt indispensabile în mediul digital

Domeniile web sau numele de domenii reprezintă de facto identitatea unui business online. În lipsa acesteia, se poate spune cu ușurință faptul că un site nu există pe Internet. Domeniile web sunt adresele unice pe care fiecare site le primește în momentul în care administratorul plătește pentru servicii de înregistrare domenii. Așadar, nu vei putea avea o afacere online fără a alege în prealabil un serviciu de înregistrare domenii. Vestea bună este aceea că serviciile de înregistrare domenii se regăsesc în prezent mai simplu ca oricând și la prețuri din ce în ce mai avantajoase.

De ce ai nevoie de un nume de domeniu bun?

Deși nu există niște reguli clare sau stricte, ci doar niște recomandări, un nume de domeniu bun este considerat cel pe care un utilizator îl poate memora și scrie cu ușurință. De foarte multe ori, din dorința de a se diferenția cât mai mult de concurență, mulți administratori web aleg nume de domenii lungi și complicate, fără a lua în calcul că această decizie poate avea repercusiuni. Un nume de domeniu complicat poate da mult de furcă unui utilizator, care în ultima instanță va renunța la a mai intra pe un astfel de site. Așadar, concentrează-ți atenția asupra unui nume de domeniu cât mai scurt și mai simplu de scris și memorat.

Cât de mult poate influența un nume de domeniu succesul unei afaceri?

Este destul de dificil de cuantificat măsura în care un nume de domeniu poate influența succesul unei afaceri, însă lucrurile sunt destul de clare în momentul în care acesta devine un brand. Atunci când multa lume vorbește despre o companie, șansele ca aceasta să pășească pe culmile succesului cresc exponențial. Din acest motiv este recomandat ca numele de domeniu să fie ales cu mare atenție, astfel încât acesta să poată deveni în timp un veritabil brand. Din acest punct, obținerea succesului nu rămâne decât o simplă problemă de timp.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola